стрічка

Архів новин за 10 Липня 2020

21:07
У Волинській облдержадміністрації стали вакантними місця заступника і радника голови.
17:07
Тоді, як бізнес скорочував свою діяльність, а працівники залишалися майже без роботи і засобів для існування, державна служба зайнятості спільно з Кабінетом Міністрів України напрацювала алгоритм протистояння пандемії.
17:07
На центральній вулиці Рівного Соборній ремонтують дорогу.
16:07
Протягом минулого тижня до групи оперативного реагування 15-80 неодноразово надходили звернення громадян про неприємний запах в районі вулиці Ковельської, а також у соціальних мережах публікували фото та повідомлення про мертву рибу в одному зі ставів.
16:07
Вищий антикорупційний суд повернув низку клопотань детектива Національного антикорупційного бюро погодженого з прокурором Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про призначення експертиз у справі контрабанди техніки.
16:07
Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції, про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, якого затримали п'яним за кермом.
15:07
У Шацькому відділенні поліції представили нового керівника
15:07
В Луцькому міському молодіжному центрі (поблизу іподрому) відбудеться перша літуратурна подія в рамках передфестивальних заходів ІІІ Міжнародного літературного фестивалю «Фронтера».
15:07
Протягом тижня працівники підприємства «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради» об’їжджають місто, аби виявити та ліквідувати павутинні гнізда на деревах, які створює американський білий метелик.
14:07
Працівники поліції шукають свідків аварії у Рожищі, у якій постраждав неповнолітній
14:07
У Сарнах підозрювану в умисному вбивстві співмешканця взяли під домашній арешт.
14:07
У ПортCity перший учасник конкурсу фотозон представить свою роботу.
13:07
Працівники поліції зони Чорнобильської АЕС виявили чергових порушників під час патрулювання території обслуговування.
13:07
Любешівчанин ловив рибу забороненими знаряддями
12:07
Така ситуація склалася через зміни в урядовій політиці. Міністерство економіки відмовилося вводити квоти на виробництво мінеральних добрив іноземних виробників. Тепер цей ринок заполонять дешеві російські міндобрива, очікують українські виробники.
12:07
Заступниця міністра юстиції Олена Висоцька заявила, що для оптимізації роботи відомство планує закрити Ковельську колонію, після чого ув'язнених переведуть, а персонал звільнять.
12:07
Протяжність ділянок ремонтних робіт на Любешівщині становить понад чотири кілометри
12:07
У Рівному пам'ятник командиру дивізії Михайлу Богомолову невідомі розфарбували в рожевий колір.
11:07
Гощанська центральна районна лікарня отримала благодійну допомогу у вигляді засобів індивідуального захисту та медичного обладнання.
11:07
Під час робочої поїздки на Волинь президент України Володимир Зеленський відвідав обласний перинатальний центр у Луцьку.
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024