стрічка

На Любешівщині ремонтують дороги

10 Липня 2020, 12:24
У Погулянці кладуть асфальт 1513 Джерело: lbsadm.gov.ua
У Погулянці кладуть асфальт

Протяжність ділянок ремонтних робіт на Любешівщині становить понад чотири кілометри.

9 липня голова райдержадміністрації Юлія Подерня-Масюк  з куратором Любешівського  району Віталієм Мельником – провідним інженером відділу технічного контролю та нових технологій ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» оглянули розпочаті ремонтні роботи на дорозі Любешів – Лобна та обговорили об’єм їх виконання. Говорили також і про можливість ремонту відрізка  дороги Міжгайці – Залізниця – Іванчоси. Про це повідомляє відділ правового забезпечення та з питань діяльності керівництва апарату Любешівської райдержадміністрації.

Протяжність ремонтних робіт дороги Любешів – Лобна, зазначається в повідомленні, становить два кілометри. Роботи проводяться за кошти державного бюджету, вартість яких –  1,2 мільйона гривень. Замовником робіт є ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області».

Цього ж дня голова Юлія Подерня-Масюк із провідним інженером Служби автомобільних доріг у Волинській області Євгенієм Лисаком оглянули відрізок дороги Т-03-08 Любомль – Дубечне – Здомишель – Ратне – Камінь-Каширський – Любешів -/Р-14/ в селі Погулянка, де кладуть асфальт на ділянці завдовжки 2,2 кілометра.

І там замовником ремонтних робіт є Служба автомобільних доріг у Волинській області, орієнтовна вартість їх –  4,6 мільйона гривень із коштів державного бюджету.

Читайте також: Виділяють кошти на ремонт доріг «Луцьк – Дольськ» , «Седлище – Камінь-Каширський», «Любомль – Любешів»

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024