стрічка

Архів новин за 15 Жовтня 2019

19:10
Приміщення Господарського суду Волинської області, яке розташоване у Луцьку на проспекті Волі, 54а, відремонтують. Вартість робіт може скласти 29 497 955 гривень.
19:10
Гірники волинської шахти «Бужанська» приєдналися до страйку, який зранку, 15 жовтня, розпочали гірники шахти №9 «Нововолинська».
19:10
У Луцьку провели робочу нараду з керівниками комунальних підприємств міста щодо вирішення питань погашення заборгованості споживачів за надані їм послуги
18:10
Лучанин Роман Новосад – учасник бойових дій на сході держави, який після повернення із війни почав займатися садівництвом.
18:10
Представники президента Польщі, польські дипломати та журналісти з України, Білорусі й Литви вшанували похованих у Ковелі поляків, які загинули у боротьбі за незалежність.
18:10
Завдяки допомозі лісових господарств України сім'я майстра лісу з Любешівщини змогла назбирати майже 900 тисяч гривень на операцію
17:10
Господарський суд у Волинській області ухвалив рішення про відкриття провадження у справі за позовом підприємця Марка Михайліченка до підприємця Лілії Михайліченко про повернення безпідставно набутого майна на суму у понад 600 тисяч гривень
17:10
Мешканці Володимира-Волинського продукують найбільше сміття серед іншихміст Волинської області.
17:10
Уродженка Гощанщини, яка побила й залишила свого місячного сина в кімнаті соціального гуртожитку в Рівному, повернулася на місце проживання. Її затримали правоохоронці.
16:10
Жителя села Гута, віровчення якого не допускає прийняття присяги та користування зброєю, направили на альтернативну (невійськову) службу
16:10
Поблизу села Дідичі Ківерцівського району мотоцикл «Lifan Bird» збив велосипедиста. Потерпілого госпіталізували. Поліція розпочала кримінальне провадження.
16:10
Дружина зниклого начальника департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцькради Олексія Веремійчика Анна повідомила, що чоловіки, які були у човні разом їз її чоловіком, дали сплутані покази, які не допомагають у пошуках.
16:10
Разом із контрабандним куривом прикордонники викрили двох організаторів та чотирьох пособників.
16:10
Онкохвора лучанка Мар'яна Пархом'юк –​​​​​​​ у критичному стані. Щоденно у лікарні витрачають чималі суми коштів, тож небайдужих просять долучитися до порятунку дівчини фінансово.
16:10
Паркан поблизу залізничної колії на вулиці Ківерцівській у Луцьку, який встановили після загибелі під потягом кількох людей, розібрали.
16:10
У Луцьку чоловіка та жінку підозрюють у збиранні та використанні конфіденційної інформації про жителів обласного центру через спостереження, приховане фотографування та відеозйомку під час пересування містом та під час зустрічей.
15:10
У Луцьку студента-третьокурсника оштафували за носіння кастету без передбаченого законом дозволу.
15:10
У вівторок 15 жовтня, від сьомої ранку, працівники шахти №9 міста Нововолинська припинили роботу.
15:10
У Луцьку офіційно відкрили центр для реабілітації учаників АТО, який діятиме за адресою проспект Волі, 66а. На зведення центру витратили 17 мільйонів гривень.