стрічка

Архів новин за 17 Жовтня 2019

19:10
Керівництво, тренери та гравці  БК «Старий Луцьк-Університет» напередодні сезону розповіли про плани – у команді планують активніше залучати вболівальників та знову проведуть міський чемпіонат для школярів 5-8 класів.
19:10
Минув місяць від відкриття новоствореного дендрологічного парку на вулиці Комарова, як невідомі особи пошкодили п’ять інформаційних табличок з назвами рослин та в деяких місцях зламали декоративну огорожу вздовж алеї
18:10
Відомий гурт із Луцька «Фіолет» екранізував другий сингл із майбутнього ЕР «Все чесно» – «Київ-Берлін-Київ».
18:10
У Луцьку презентували перший в Україні проект протидії торгівлі людьми з інвалідністю та показали «чорновик» тематичного фільму за участю волинян, які безпосередньо стикалися з цією проблемою
18:10
Впорядкувати систему адміністративного територіального устрою, добре організувати соціальне управління на районному та регіональному рівні, запровадити інститут префекта на території, або інституту державної влади – головні завдання, які потрібно виконати до лютого 2020 року.
17:10
П’ятьом учасникам злочинної групи, яка промишляла збутом наркотиків через «закладки» у Луцьку, повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень – йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів з кваліфікуючою ознакою, вчинення злочину в складі організованої злочинної групи.
17:10
Із директором департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцькради Олексієм Веремійчиком, який потонув в озері Любязь, прощатимуться у луцькому будинку панахиди та Свято-Троїцькому соборі. Поховають чоловіка на кладовищі у Городищі.
17:10
Гуртківці КЗПО Старовижівський ЦДЮТ стали срібними призерами Чемпіонату України
17:10
У Велимченській ОТГ реалізовуватимуть проєкт щодо гендерної рівності жінок
16:10
У Ратному відбулася 35 сесія районної ради, під час якої представники державної влади обговорили й вирішили ряд важливих та актуальних питань району
16:10
У прокуратурі Волинської області відбулася міжвідомча нарада з питань попередження правопорушень серед дітей, протидії злочинності у молодіжному середовищі та додержання прав неповнолітніх, які вступили у конфлікт із законом.
16:10
В смт Головне відремонтують частину вулиці Незалежності.
15:10
Боратинська ОТГ – перша в Україні об'єднана територіальна громада, яка розпочала проєкт з компостування на своїй території
15:10
В урочищі «Мохова хвоїна» пройшли відкриті особисто-командні змагання
15:10
Тут можна скористатися повним спектром бізнес-послуг із проведення ділових зустрічей «під ключ», починаючи від оренди конференц-залу, обслуговування кави-брейків, ланчів, фуршетів, кейтерингу, до екскурсійних та розважальних заходів, а також проживання у арт-хостелі «Адреналін».
15:10
Онкохвора лучанка, донька директора Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Анатолія Пархом’юка Мар'яна, яка близько року боролася із раком, померла.  
15:10
Волонтерка Корпусу миру Джесіка Хардінг два роки викладатиме англійську школярам у Рожищенському ліцеї № 4.
15:10
Інвестиційна компанія VolWest Group відзначила свій День народження. Урочисте святкування з нагоди 27-річчя відбулося у вівторок, 15 жовтня.
14:10
Підсумки аукціону із продажу необробленої деревини заготівлі IV кварталу 2019 року свідчать про значний спад попиту на лісопродукцію.
14:10
У державному комунальному підпримєстві «Луцьктепло» повідомили про новий спосіб повірки лічильників гарячої води – відтепер послуга доступна за місцем встановлення без демонтажу лічильника.
28/03/2024 Четвер
28.03.2024