стрічка

Архів новин за 11 Жовтня 2019

19:10
У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки у рамках акції «Місто — квітка, місто — сад» висадили цибулини первоцвіті
19:10
У зв'язку з проведенням колійних ремонтних робіт на перегоні Турійськ – Люблинець зазнає тимчасових змін графік руху приміських поїздів.
19:10
У Господарському суді Волинської області задовольнили позов маневицьких прокурорів у інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в області зобов’язали одне із фермерських господарств звільнити самовільно зайняту земельну ділянку площею 17,8 гектара та вартістю майже 23 мільйони гривень за межами села Довжиця
18:10
У Луцьку на Театральному майдані просто неба влаштували концерт оркестру Волинського коледжу культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського.
18:10
У Пульмі розпочали будівництво виробничого корпусу для очисних споруд
18:10
У рамках відзначення в Рожищенському районі Дня захисника України та 77-ї річниці утворення Української Повстанської Армії відбулося урочисте покладання квітів до пам'ятних знаків та місць поховань борців за волю та незалежність України.
17:10
Напередодні Дня захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці і 77-ї річниці створення Української повстанської армії представники міської влади зустрілися з ветеранами війни, нащадками бійців ОУН-УПА
17:10
Відповідно до Указу Президента України від 17 лютого 2016 року, та наказу військового комісара Гощанського ОРТЦК та СП від 10 жовтня 2019 року посмертно нагороджено відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції» Юрія Рудика.
17:10
Волинські спортсмени в складі збірної України взяли участь у ХХVІІІ міжнародному турнірі з вільної боротьби серед юнаків і дівчат 2003-2004 року народження, який відбувся у польському місті Краснік.
17:10
У Ратному відбулося покладання квітів до пам’ятного хреста Борцям за волю та незалежність України, білборду Небесної Сотні та пам’ятної дошки загиблим військовослужбовцям
17:10
Дочірнє підприємство «Автоскладальний завод №1» АТ «АК «Богдан Моторс» продовжує працювати над виготовленням нових тролейбусів для Харкова.
16:10
Кіоск з шаурмою «Король Дамаск» із центру Луцька, довкола якого розгорівся скандал, після демонтажу без жодних дозволів встановили на вулиці Львівській.
16:10
У Луцьку на проспекті Волі – аварія за участю двох авто
16:10
У Рожищенській міській раді відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності та правопорядку, земельної реформи, екології та раціонального використання природних ресурсів.
16:10
У Луцьку Центр надання адміністративних послуг у зв'язку із відзначенням Дня захисника України і Покрови Пресвятої Богородиці змінив графік роботи.
15:10
У грудні 2010 року житель району Володимир Дмитрук за сприяння Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості започаткував власну справу.
15:10
До Волинського обласного госпіталю ветеранів війни, який розташований у Луцьку, завітали співачки, аби привітати подарувати виступи з нагоди Дня захисника України.
15:10
Трохи більше пів року тому в Луцьку на одну туристичну «фішку» стало більше: з’явився новий сучасний арт-хостел «Адреналін».
14:10
Сім'ї загиблого учасника ООС Юрія Тишика із села Мизове виділять 100 тисяч гривень
14:10
У Луцьку відбудеться благодійний баскетбольний матч з нагоди Дня захисника України. Під час гри збиратимуть кошти, які передадуть на потреби армії.
26/04/2024 Четвер
25.04.2024