стрічка

Архів новин за 10 Жовтня 2019

19:10
У Луцьку муніципали демонтували кіоски, гараж та металевий каркас.
19:10
Рятувальники Луцька отримали від ДСНС України новий рятувальний автомобіль САРМ-Л на базі п’ятимісного повнопривідного пікапа Ford Ranger Євро-5 2019 року випуску
19:10
Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури затвердив і скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення низки злочинів 36-річним та 37-річним мешканцями шахтарського міста.
18:10
У Луцьку з метою підтримки родин загиблих військовослужбовців під час проведення АТО організували нічну театралізовану екскурсію «Романтика та містика Лучеська»
18:10
Двоє гравців баскетбольного клубу «Старий Луцьк» потрапили до числа найкращих гравців міжнародного турніру.
18:10
У Луцьку з метою збереження та розвитку національних військових традицій, вшанування мужності та героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, з нагоди відзначення Дня захисника України відбудуться заходи
17:10
Сергій Притула та гумор-шоу «Вар'яти» з новою програмою приїдуть у Луцьк у День захисника України та козацтва.
17:10
Лучан попереджають про телефонне шахрайство – до жінки через оголошення на OLX.ua зателефонував чоловік нібито купувати дитячий візочок. Натомість перерахувати гроші він готовий був лише на картку, де мала бути тисяча гривень.
17:10
У районному домі «Просвіта» відбувся завершальний етап щорічного районного конкурсу-огляду на виконання патріотичної пісні серед районних клубів та будинків культури.
17:10
Нещодавно в місті Замосць (Республіка Польща) відбулися Міжнародні змагання зі спортивної радіопеленгації, в яких взяли участь лучани.
16:10
У Луцьку запропонували створити онлайн-карту для реєстрації скарг та аналізу джерел смороду в місті, яка б дозволила в реальному часі реєструвати скарги жителів із зазначенням точного місця дислокації смороду, нанесення його на карту, можливістю перегляду і фільтрації результатів за датою та часовим відрізком
16:10
У приміщенні Загальоосвітньої школи І-ІІ ступенів села Рудка-Козинська Рожищенського району проведуть реконструкцію. Будуть облаштовувати внутрішні санвузли.
16:10
На Хрінницькому водосховищі у селі Вербень Демидівського району зловили браконьєра, який займався підводним полюванням.
16:10
У Луцьку волонтер із Індії 22-річний Аагман Махаджан начвчає школярів загальноосвітньої школи №17 англійської оригінальними методами – на його уроках діти на сидять за партами та не нотують кожне слово вчителя
15:10
У понеділок, 14 жовтня, у Луцьку висадять нові дерева у сквері Героїв Майдану та Небесного Легіону. Охочих запрошують долучитися та прийти вшанувати полеглих бійців. 
15:10
У рамках змагань «Волинське медичне ралі 2019» медики «рятували» 4-річного хлопчика, якому нібито стало погано у драмтеатрі. Таке завдання було одним із етапів змагань.
15:10
Нещодавно я з групою українських делегатів за програмою Відкритий світ відвідала штат Монтана
14:10
Депутати Луцької міськради звернуться до центральних органів влади у Києві з приводу вирішення екологічної проблеми міста – аби ті повпливали на вирішення питання смороду.
14:10
Адвокатом неповнолітнього убивці став колишній слідчий міліції, син якого працює старшим слідчим Ковельського відділу поліції, де розслідується цей резонансний злочин
14:10
У Луцьку від 17 квітня 2019 року працюють інспектори з паркування департаменту муніципальної варти – протягом цього періоду вони винесли 6700 постанов на понад 1,8 млн грн. Станом на 10 жовтня до бюджету міста порушники сплатили понад мільйон гривень.
25/04/2024 Четвер
25.04.2024