стрічка

Архів новин за 04 Вересня 2018

22:09
Унікальну нагоду спробувати свої сили на Міжнародному літературному фестивалі «Фронтера» пропонує митцям-початківцям проект літзустрічей «Ліхтар».
21:09
Співробітники Служби безпеки України викрили на систематичних хабарах двох інспекторів сектору районного відділу поліції ГУ НП у Волинській області
20:09
З перших днів навчального року в мерії обіцяють контролювати якість та вартість харчування для школярів Володимира.
20:09
У Луцьку відбудеться зустріч із Юрієм Стариком, який розкаже, як мандрувати по світу та працювати дистанційно заробляючи 1000$.
19:09
На Центральному майдані Турійська невідомі демонтували дерев'яні лавочки та металеві смітники
19:09
Доброю традицією стала участь представників Державної фіскальної служби України на святі Дня знань в Люблинецькому ліцеї Волинської обласної ради.
19:09
Священик, речник Волинської єпархії УПЦ МП Олег Точинський пояснив, чому в селі Озеро Ківерцівського району відмовились відспівувати 9-річну дівчинку, хрещену у Київському патріархаті.
19:09
Трагедія сталася у багатодітній сім’ї села Озеро Ківерцівського району Волинської області.
18:09
У Володимирі-Волинському буде розглянута технічна можливість відключення від центрального теплопостачання споживачів-боржників.
18:09
Лучанин Антон братиме часть у кулінарному шоу на «1+1» «Король десертів».
18:09
Оскільки купальний сезон закінчився, офіційно – 1 вересня, то у Ковелі фактично згортає свою роботу рятувальна станція, яка розташована на території міського дитячого пляжу. Щоправда, з п’яти рятувальників, які протягом літа тут чергували, залишиться один. Він і слідкуватиме за порядком на Турії.
18:09
Перше засідання громадської ради при ОДА у новому складі, під час якого обрали голову та сформували структуру, відбулося 3 вересня.
17:09
103 волинських абоненти залишаться без газу на декілька днів. 
17:09
Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області звернулося з позовом до товариства з обмеженою відповідальністю «Ковельський госпрозрахунковий ринок» про застосування заходів реагування щодо державного нагляду (контролю) у вигляді повного зупинення експлуатації території, будівель, приміщень та споруд у Ковелі на вулиці Брестській, 2, до повного усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безп...
17:09
Завжди складний, непопулярний, але вкрай необхідний момент для будь-якого масового спортивного заходу. 
17:09
Кошти на «лежачий поліцейський» на вулиці Липинського у Луцьку поблизу дитсадка №40 та школи №27 рішенням сесії виділили ще у червні, а проект затвердили вчора, 3 вересня, тож тут встановлять аж 3 обмежувачі руху.
17:09
У Луцьку планують відремонтувати старовинні сходи, які відкопали на березі річки Стир.
16:09
3 вересня минуло три роки з дня загибелі ковельчанина, капітана Володимира Кияна
16:09
Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк пояснив чому у Володимирі-Волинському провалюються каналізаційні люки.
16:09
В заклади загальної середньої освіти Шацького району за залишки освітньої субвенції закупили телевізори
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024