стрічка

Архів новин за 17 Вересня 2018

22:09
У селі Забороль планують реконструювати школу. На це хочуть витратити 60 мільйонів гривень. 
20:09
На Волині на шести дорогах загального користування державного значення планують встановити відеокамери
19:09
Луцька журналістка Антоніна Андрійчук поділилась міркуваннями, чому не хоче залишати Україну назавжди.
19:09
На території Самарівської громади провели ремонт гідроспоруди, що перебувала в аварійному стані
18:09
Для охоронців Турійського лісу влаштували урочистості та святковий концерт
18:09
У зв’язку з перепохованням останків загиблого під час виконання завдань антитерористичної операції військовослужбовця Юрія Лавренчукау вівторок, 18 вересня, оголошено Днем жалоби.
18:09
У світлиці Управління ДСНС у Волинській області відбулось урочисте засідання з нагоди професійного свята - Дня рятівника .
17:09
Мешканці Павлівської громади долучилися до акції «Всесвітній день прибирання».
17:09
Сьогодні птахи вже виросли і залишили своє гніздо
17:09
Розшукують неповнолітню горохівчанку, яка пішла з дому 13 вересня і досі не повернулася.
17:09
У Луцьку в кінотеатрі PremierCity відбудеться прем'єра українського фільму «Герой мого часу».
17:09
У Горохові відбулися святкування, приурочені до Дня лісівника.
16:09
З початку року працівники 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Любомля здійснили 76 виїздів на пожежі та загоряння, не рахуючи викликів на інші надзвичайні ситуації, аварійно-рятувальні роботи, на заняття, взаємодії з іншими службами.
16:09
Оперативники Луцького відділу поліції викрили раніше судимого 32-річного жителя району у вчиненні крадіжок із культових споруд на території обласного центру.
16:09
16:09
З нетерпінням місцеві жителі чекали й на відкриття стоматологічного кабінету, в якому надаватимуть безкоштовне лікування та проводитимуть видалення зубів
16:09
Голова громадської ради при ОДА Юрій Моклиця хоче перевірити діяльність громадських формувань та кількість виданої їм травматичної зброї. 
15:09
Лицарі клубу середньовічного бою “Айна Бера Луцьк” здобули перемоги на міжнародному чемпіонаті, який також був третім етапом відбору до національної збірної.
14:09
На кладовищі, що у селі Гаразджа поховають волинського бійця Юрія Лавренчука, який чотири роки вважався зниклим безвісти.
14:09
Судами області за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, було притягнуто до відповідальності посадовця Луцької міської ради, начальника відділу одного з управлінь Ківерцівської районної державної адміністрації, керівника структурного підрозділу Ківерцівського відділу поліції, патрульного поліцейського Управління патрульної поліції в області.