стрічка

Архів новин за 11 Вересня 2018

22:09
Минулоріч Луцьк один із перших познайомився (і бурхливо зреагував) зі знаковим для України перфомансом — НЕвиставою «Мапа ідентичності/мова ворожнечі» Антона Романова
20:09
Якщо ви шукаєте роботу –  приходьте на Ярмарок вакансій.
19:09
У Володимирі-Волинському доїзд до центральної частини міста зі сторони вулиці Івана Франка. Незручності викликані ремонтом дорожнього покриття.
18:09
У Луцьку сталася пожежа в квартирі, в якій перебували двоє дітей. 
18:09
У серпні в Луцьку та Волинській області зареєстрували 73 нових авто, середня вартість кожного з яких становила 40 тисяч доларів.
18:09
В інтернеті опублікували відеозвіт з масштабного заходу «Фестиваль професій», який відбувся 26 серпня у ТРЦ «ПортCity».
17:09
Добова оренда пропонує дешевший вид короткострокового проживання, ніж готелі. До того ж можна скоротити і витрати, пов'язані з харчуванням, так як в кожній квартирі є обладнана кухня. Ось тому так популярна послуга подобової оренди.
17:09
Хавбек «Ягеллонії», ковельчанин Тарас Романчук, який змінив українське громадянство на польське, розповів про ставлення поляків до українців.
17:09
У Луцьку на місці колишнього квіткового ринку почали облаштовувати сквер.
16:09
Багато дітей Ратнівщини не можуть навчатися у навчально-виробничому комбінаті Ратного через недофінансування
16:09
На площі біля РНД «Просвіта» відбудуться урочистості та концерт з нагоди Дня працівників лісу.
16:09
Вночі невстановлена особа через вікно проникла до свинокомплексу ТОВ «Віра-1», який знаходиться в селі Дроздні Ковельського району, звідки викрала 117 поросят м’ясної породи. Принаймні так стверджують у слідчому відділенні Ковельського відділу поліції. Хоча навряд чи зловмисник діяв наодинці. Господарству завдано майнової шкоди на загальну суму 87 тисяч 353 гривні.
16:09
5 жовтня за підтримки Східно-Європейського університету ім. Лесі Українки та Луцької міської ради в обласному центрі Волині вперше відбудеться Міжнародний фестиваль «ART-PRAKTIK»
15:09
Колишнього директора «Луцької дорожньої пересувної механізованої колони», яка щороку ремонтує десятки доріг в обласному центрі, засудили за підробку документів в змові із чиновниками Департаменту житлово-комунального господарства Луцька.
15:09
Майже сотня старшокласників луцької школи №22 разом із вчителями організували пробіг у парку міста
15:09
Вчора ввечері, 10 вересня, на вулиці Володимирській у Ковелі проводився слідчий експеримент, внаслідок чого були тимчасово перекриті вулиці.
15:09
У пообідню пору після погожого дня небо вкрили хмари, які щодуху ганяв вітер-хуліган.
14:09
Стару рятувальну станцію, що на вулиці Залізній у Луцьку, почали демонтувати.
14:09
У Ковельському районі трапилося три пожежі
14:09
У Володимирі-Волинському 16 вересня у парку «Слов’янський» відбудеться гастрономічний фестиваль «Смаковиця по-володимирськи».