стрічка

Мер Володимира пояснив, чому на дорогах міста «тріщать» люки 

04 Вересня 2018, 16:40
Петро Саганюк пояснив чому у Володимирі-Волинському провалюються каналізаційні люки 1169
Петро Саганюк пояснив чому у Володимирі-Волинському провалюються каналізаційні люки

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк пояснив, чому у Володимирі-Волинському провалюються каналізаційні люки.

Свою версію руйнування майна комунальників міста мер оприлюднив під час щотижневого брифінгу з представниками місцевих ЗМІ, - пише БУГ.

У Володимирі каналізаційні люк провалюються через недобросовісних водіїв та недопрацювання поліції, саме таке припущення висловив Петро Саганюк.

Нагадаємо у соцмережі оприлюднили світлини з вулиці, яка знаходиться в іншому кінці міста, де кришка від колодязя ненадійна, а як попередження поставлені гілки. Та й просто в центрі міста, посеред тротуару біля Собору Різдва Христового кілька днів, як провалився люк (на головному фото).

Вулиця Княгині Ольги, навпроти «Автодоктора». Бонус. Виламав гіляку, бо той соняшник, як добрий день там. Обережніше. Допоможіть це виправити. Цікаво хто це має зробити? – написав користувач соцмережі Віктор Подзізей та додав наступні фото.


Із запитаннями, чи встановили імовірні причини таких ситуацій та хто ж має їх ремонтувати, журналісти звернулися до міського голови Петра Саганюка.

Хочу сказати, що є недобросовісні водії,  які стараються проїхати через місто великогабаритними автомобілями. Це зокрема по вулиці Князя Олега, Володимира Великого та Луцькій. Я от не один раз їду і це бачу. Мабуть недопрацьовує наш відділ поліції. В цілому ми написали листи, щоб до порушників приймалися більш жорсткіші міри, – відповів мер.

Саганюк також розповів, що буквально днями помітивши вантажний автомобіль на львівських номерах у центрі міста проїхав за ним, та зупинив на перехресті вулиці Ковельської та Драгоманова. Тоді ж запитав у водія автівки, чому порушує, на що отримав відповідь «я заблудився». Міський голова продовжив та додав, що в основному вантажні автівки через місто їдуть вночі.

Дорога розрахована на одне навантаження, а по факту йде інше. Так само люки. Навіть оці люки, що по вулиці Луцькій, які приварювали, щоб вони не стукали, а після того як пройшли великі машини і воно зразу його зірвало. Тому і далі – знов «дзвенять» люки, – підсумував Саганюк.

Мер додав, що кожен каналізаційний колодязь має свого власника, і вони вже будуть їх ремонтувати. Зокрема, по вулиці Княгині Ольги люк належить місцевому водоканалу.

Нагадаємо, днями у Володимирі-Волинському відкрили спортивний комплекс. Це - вже третій майданчик зі штучним покриттям у місті, цього разу його обладнали біля НВК «ЗОШ№3-ліцей».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024