стрічка

На Маневиччині викрили на хабарі двох поліцейських

04 Вересня 2018, 21:13
На Маневиччині викрили на хабарі двох поліцейських 1242
На Маневиччині викрили на хабарі двох поліцейських

Співробітники Служби безпеки України викрили на систематичних хабарах двох інспекторів сектору районного відділу поліції ГУ НП у Волинській області.

Правоохоронці встановили, що поліцейські організували механізм отримання неправомірної вигоди від громадян, які займаються транспортуванням лісоматеріалів.

Зловмисники обіцяли безперешкодний проїзд через територію Маневицького району за суму від 400 і до 2000 тисяч гривень з одного автомобіля, – повідомили у Facebook на сторінці СБУ у Волинській області.

Оперативники спецслужби задокументували одержання неправомірної вигоди на загальну суму майже 10000 тисяч гривень.

Співробітники служби безпеки затримали одного із поліцейських поблизу Маневич під час одержання чергового хабара у розмірі понад 3000 тисячі гривень з декількох автомобілів.

Вирішується питання щодо повідомлення фігурантам справи про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

У рамках відкритого кримінального провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України триває досудове розслідування. Операція з викриття зловмисників проводилась під процесуальним керівництвом прокуратури.




Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024