стрічка

Архів новин за 26 Січня 2023

22:01
Хроніка 337 доби героїчного протистояння українців широкомасштабному російському вторгненню.
22:01
Нововолинська громада попрощалася із героєм, мужнім воїном та гідним сином України – Володимиром Степанюком.
21:01
Уже декілька місяців тема блекауту в Австрії обговорюється в багатьох медіа. Забили на сполох й українці, котрі вимушено переїхали до Австрії через війну в Україні, адже багато хто отримав попередження про блекаут
21:01
На майдані Незалежності рівняни проведуть в останню путь трьох захисників – Сергія Шаруду, Сергія Савчука та Сергія Джуріча.
21:01
У складі Князівської 14 окремої механізованої бригади імені Князя Романа служить водій-механік Олександр, якого порівнюють із Ернестом Хемінгуеєм.
20:01
На пункті пропуску «Устилуг» 24 січня прикордонники задокументували факт надання неправомірної вигоди.
20:01
Відомий художник з Луцька Андрій Присяжнюк зробив розпис на шоломі Героя України, льотчика Вадима Ворошилова з позивним Karaya.
20:01
Понад 200 книг російською мовою зібрали з початку тижня в Закарпатській бібліотеці дітей та юнацтва в Ужгороді.
19:01
У інформаційному просторі поширили повідомлення про те, що в Луцьку нібито відключать воду аж на тиждень!
19:01
Цьогоріч у на Горохівщині працівники культури, аматори народного мистецтва, церковні хори, дитячі колективи заколядовані кошти віддали на підтримку Збройних сил України.
19:01
У Волинському та Рівненському інфопросторі поширили інформацію про те, що начебто на території цих областей висадився білоруський десант.
19:01
На вулиці Винниченка у Нововолинську поряд з дитячим майданчиком власники вигулювали пса бійцівської породи стаффордширський тер’єр без намордника.
19:01
У Закарпатській області масштабують програму психологічної та соціальної підтримки. Відтепер краяни й вимушені переселенці зможуть отримати необхідну допомогу.
18:01
Рівнеобленерго оприлюднило графіки відключень електроенергії на п'ятницю, 27 січня.
18:01
Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо трьох колишніх співробітників підрозділів одного з райуправлінь поліції за фактом одержання хабаря.
18:01
Народний депутат України Володимир Ар'єв розповідає про те, що Служба автомобільних доріг, попри війну, нахабно дерибанить гроші. Начебто, кошти на ремонтні роботи виділять, але робіт не проводять.
18:01
Громадська організація «Семиярусна гора» у Луцьку намагається врятувати архітектурну пам’ятку, яку власними силами й коштами перетворила на публічний простір.
18:01
Останнім часом активні та настирливі псевдоподатківці телефонують до представників бізнесу Володимира.
17:01
За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури жителю Ужгорода повідомлено про підозру у продажі товарів гуманітарної допомоги у великому розмірі.