стрічка

Архів новин за 30 Січня 2023

23:01
Так званий президент росії путін нещодавно висловився про те, що після Другої світової війни Німеччина була розділена на чотири сектори: американський, англійський, французький і радянський
22:01
Прокурори Сарненської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жительки Сарненщини, яку обвинувачують у шахрайстві, що завдало значної шкоди.
21:01
Хроніка 341 доби героїчного протистояння українців широкомасштабному російському вторгненню.
20:01
Після повномасштабного ворожого вторгнення Володимир Розюк долучився до оборонців України, аби зі зброєю в руках стати на захист її суверенітету та територіальної цілісності
20:01
Кузнецовський міський суд не дослідив всіх фактичних обставин адміністративного провадження, що призвело до порушень принципів всебічного, повного та об’єктивного з’ясування обставин справи та хибного висновку про винуватість 59-річного автомобіліста
20:01
Волинські прокурори намагаються повернути у державну власність землі лісового фонду вартістю 35 мільйонів гривень у Володимирському районі.
20:01
З кожним роком пологове відділення Нововолинської ЦМЛ обирає все більше майбутніх матусь. За статистикою народжуваність у Нововолинську збільшилася на 6,6%. Хоча на Волині зменшилась на 15,8%.
19:01
Комунальні служби міста Мукачево взялися за розчищення берегів Латориці від непотребу, який принесла вода під час нещодавнього паводка.
18:01
Рівнеобленерго оприлюднило графіки відключень електроенергії на 31 січня
18:01
Олексій Савостяник ще у серпні 2022 року виграв найдорожчий укол у світі. Проте ввели його дитині, що хворіє на СМА лише через п'ять місяців
18:01
Завідувачці Ковельського районного відділення однієї з державних установ Міністерства охорони здоров'я України повідомили про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.
17:01
Пішла з життя медична сестра операційної відділення гінекології Рівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка Зінаїда Шкляр.
17:01
На Ковельщині для люблинецької театральної студії «Байрактар» організували тренінг в межах творчо-навчальної лабораторії «Зародження театру».
17:01
У місті Дубно на майдані Незалежності відбулося прощання з полеглим на війні захисником України Вадимом Кузьмичем
17:01
Працівники Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф придбали для бійців 14-ї ОМБр дві автівки
17:01
Знайшли водія, який розтрощив припаркований автомобіль поблизу супермаркету «Мікс» у Нововолинську та втік з місця події. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння за кермом.
16:01
На 63 році життя помер підприємець, волонтер, учасник АТО, голова Рівненської обласної ветеранської організації «Побратими» Ігор Колб із Зарічного
16:01
Колектив академічного ансамблю пісні й танцю Державної прикордонної служби України завітав до військовослужбовців Волинського загону, які виконують завдання у складі Сил оборони України.
16:01
У Луцьку відбулися громадські слухання щодо пам'ятки архітектури місцевого значення Гостинного двору Прайзлерів. Їх організували у п'ятницю, 27 січня, але через повітряну тривогу цю подію скасували та вирішили перенести.
16:01
Союз українців Румунії організував передачу генераторів для закарпатців.