стрічка

Архів новин за 27 Січня 2023

23:01
Відома рівненська майстриня та художниця Тетяна Мельник створила унікальну витинанку для арткластера «Острозької академії».
22:01
Відійшов у засвіти останній фронтовик Турійщини Петро Степанович Манилюк.
21:01
Хроніка 338 доби героїчного протистояння українців широкомасштабному російському вторгненню.
20:01
Предстоятель Православної церкви України, митрополит Епіфаній відвідав Константинополь, де зустрітися зі Вселенським патріархом Варфоломієм та очолив унікальне богослужіння в Патріаршому храмі святого Георгія на Фанарі (Стамбул, Туреччина).
19:01
У Вараші зустріли траурний кортеж і попрощалися із загиблим героєм Іваном Телюком.
19:01
В Ужгороді відбулася прем'єра відеокліпу «RUSSIAN DOLL» Дмитра Фесенка.
19:01
В пункті пропуску «Дякове», під час огляду вантажівки марки «Мерседес», із цистерною для переміщення скрапленого газу, в прикордонного наряду виникли підозри щодо можливого переміщення в цистерні сторонніх вкладень.
19:01
Мешканці Ужгорода запалили й поклали лампадки до меморіального знаку біля колишньої синагоги, де для відправлення на смерть кілька десятиліть тому збирали тисячі мирних людей.
19:01
Звістка про непоправну втрату знову увірвалася у Корецьку громаду – 22 січня під час виконання бойового завдання у селі Новоселівка Друга Покровського району Донецької області загинув Сергій Федорович Мойсєєв
19:01
Нововолинська громада знов у скорботі. В останню путь провели вірного Сина України, мужнього воїна, мешканця села Гряди – Руслана Степасюка.
18:01
Нацгвардійці Рівного вже відчули на собі, що таке війна, адже одними з перших стояли на захисті об'єктів критичної інфраструктури, одні з перших проводжали в останню путь своїх побратимів, котрі поклали життя заради нашої країни.
18:01
«Русофобія» — термін, яким агітпроп позначає усі дії, спрямовані на стримування російської агресії проти України.
18:01
З ініціативи Петра Калістратовича виготовили перший синьо-жовтий прапор та провели акцію з його пронесенням під час першотравневої демонстрації у Ківерцях.
18:01
Рівнеобленерго оприлюднило графіки відключень електроенергії на 28 січня
18:01
На Турійщині у день народження вшанували загиблого на війні старосту села Соловичі Ярослава Кашубу.
18:01
На Волині обвинувачують директора приватного підприємства у службовому підробленні й заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем .
17:01
Прикордонники Мукачівського загону провели в останню путь свого побратима, Мищака Андрія Миколайовича.
17:01
У Ковелі сталася смертельна аварія.
17:01
Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо директорки одного з вищих навчальних закладів області за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди.
17:01
Сімнадцятирічна мукачівка стала чемпіонкою світу з ММА.
19/04/2024 Четвер
18.04.2024