стрічка

Архів новин за 22 Серпня 2019

17:08
Уже втретє унікальний захід, якому не має аналогів в Україні, об’єднав пенсіонерів не тільки з Луцька, Рожища, Ковеля, Львова, Дніпра, Сміли, Млинова, а й з Польщі, Туреччини, Словаччини.
17:08
У Луцьку відбудеться вже традиційний для міста фестиваль середньовічного духу «Князівський бенкет»
17:08
Родина Лесі та Володимира Павліків зі Скобелки Горохівського району вкотре благають врятувати їхню донечку Вікторію.
16:08
Тендер на придбання та встановлення дорожніх знаків по вулицях міста для організації дорожнього руху оголосила Рожищенська міська рада.
16:08
Державні виконавці Любомльського району з початку 2019 року стягнули 1 080 978 гривень аліментів.
16:08
Якщо ви хочете поїхати в захоплюючу подорож і при цьому помітно заощадити сімейний бюджет, ми пропонуємо ідеальне рішення. Йдеться про гарячі тури.
16:08
Уперше споживачі газу мають можливість закупити свій персональний резерв газу на весь опалювальний сезон.
16:08
Горохівський район ще у липні 2010 року підписав партнерську угоду про співпрацю з Битівським повітом Поморського воєводства, що у Польщі. Підписанню угоди передувало обговорення всіх пунктів, які передбачають співпрацю в галузях економіки, туризму, освіти, науки, культури і спорту. Особливий пункт у документі – обмін досвідом роботи органів місцевого самоврядування.
15:08
У Турійському районі в кількох школах підійшли креативно до створення навчального простору для учнів.
15:08
Департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської ОДА планує провести поточний середній ремонт автомобільної дороги місцевого значення С 030223 Угринів-Дубова Корчма в Горохівському районі. 
15:08
Депутати Шацької селищної ради підготують звернення до Президента України. 
14:08
Нещодавно волонтери відвідали Притулок для дітей служби у справах дітей Волинської облдержадміністрації у місті Рожище.
14:08
На базі НаУОА на початку 2019–2020 навчального року реалізують два українсько-литовські проєкти
14:08
У Луцьку на перехресті Гнідавської-Потебні сталася аварія
14:08
У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбудеться відкриття арт-проєкту «Сучасний український символізм», у межах якого будуть продемонстровані твори митців з різних регіонів України.
13:08
На Дні поля у фермерського господарства «Шегедин» картоплярів, підприємців аграрного бізнесу та усіх, хто любить картоплю, ознайомили з новими сортами бульби та технологіями вирощування.
13:08
Настоятель парафії Апостола Андрія Первозваного Луцького міського деканату Сергій Медвєдєв раптово помер учора, 21 серпня
13:08
У Луцьку пройшов перший в Україні міжнародний фестиваль зі змагань скульпторів на бензопилах «Korsak carving fest», який організував старовижівчанин Ілля Липка
13:08
Змінюються самі та змінюють світ навколо: сім історій молодих людей, які пройшли місію лідера та реалізували соціальні проекти для розвитку Луцька.
12:08
Відтепер маршрутом «Вересневе – с.Липини» курсуватиме автобус №32