стрічка

Гарячі путівки від «Поїхали з нами» у всі напрямки

22 Серпня 2019, 16:16
«Поїхали з Нами» 4581
«Поїхали з Нами»

Якщо ви хочете поїхати в захоплюючу подорож і при цьому помітно заощадити сімейний бюджет, ми пропонуємо ідеальне рішення. Йдеться про гарячі тури. Спеціальні пропозиції користуються великою популярністю серед туристів і дозволяють зробити поїздку в кілька разів дешевше.

Гарячі тури від «Поїхали з Нами» – це відмінна можливість отримати яскраві емоції від поїздки і помітно заощадити на путівках. Головне – вибрати напрямок і час подорожі.

ЩО ТАКЕ ГАРЯЧІ ПУТІВКИ

Перш, ніж вибирати, куди відправитися на відпочинок по гарячим турам, важливо розібратися з даним терміном. Як правило, поняття гарячі путівки передбачає придбання туру за максимально вигідною вартістю. Деякі компанії можуть надавати знижку від 50% до 70%. Погодьтеся – це відмінна можливість для того, щоб відвідати країну, відпочити і при цьому зберегти сімейний бюджет.

Незважаючи на низьку вартість, ви отримуєте всі переваги класичного туру:

  • переліт;
  • трансфер;
  • страхування;
  • проживання;
  • харчування.

Чому ж гарячі тури в Туреччину, Єгипет, Грецію та інші країни такі дешеві?

  1. Це можуть бути відмовні тури, які повернули за кілька днів до поїздки.
  2. Гарячі тури іноді формуються за залишковим принципом. Якщо туроператор не набрав місця на певну дату, він знижує вартість путівки.

Вибираючи напрямок для гарячого туру важливо орієнтуватися на такі аспекти:

  1. З ким ви подорожуєте. Якщо ви відправляєтеся за гарячими путівками в компанії друзів, вибирайте молодіжні курорти з великим вибором нічних клубів, барів і ресторанів. Охочим відпочити на морі з маленькими дітьми краще придивитися до більш тихих і спокійних регіонів, а також звернути увагу на готелі, які пропонують спеціальне дитяче меню.
  2. Сезон. Іноді дешева вартість гарячих путівок обумовлена ​​так званим низьким сезоном. Це означає, що на курорті може бути не зовсім ідеальна для відпочинку погода (сезон дощів, сильні вітри, високі хвилі).

Гарячі тури від «Поїхали з нами» – вибираємо напрямок для відпочинку

Сьогодні турфірма Поїхали з нами пропонує безліч напрямків для відпочинку. Найпопулярнішими є:

  1. Туреччина. Поєднує в собі доступну вартість путівки, високий рівень сервісу, величезний вибір розваг та екскурсійних програм. Більшість готелів в Туреччині пропонують тип харчування «Все включено», тому вам не доведеться переживати, куди піти на сніданок, обід або вечерю. Туристична компанія Поїхали з нами пропонує тури до Туреччини в Бодрум, Кемер, Аланію, Белек, Сіде. Вартість путівок в середньому становить 500-600 доларів за тиждень проживання в 4-зірковому готелі.
  2. Єгипет. Ще одне популярне місце для відпочинку серед наших співвітчизників. Як і Туреччина, Єгипет пропонує доступну вартість путівок і забезпечує хороший сервіс. Вартість туру в Єгипет становить близько 600 доларів за тиждень проживання в 4* готелі з типом харчування «Все включено». Найпопулярнішими курортами країни є: Хургада, Шарм-ель-Шейх.
  3. Іспанія. Сонячна Іспанія – ідеальне місце для пляжного відпочинку. Особливо, якщо придбати гарячі путівки. Найпопулярнішими курортами країни є Майорка, Тенеріфе, Коста Брава. У готелях Іспанії не передбачається харчування «Все включено», однак ви можете вибрати проживання, наприклад, зі сніданком або сніданок+вечеря.
  4. Чорногорія. Невелика, але при цьому мальовнича країна, яку ви можете об'їхати за один тиждень. Головною перевагою Чорногорії є доступна вартість путівок. При цьому ви можете насолодитися не тільки пляжним відпочинком, а й відвідати різні визначні пам'ятки країни, національні парки, гори.

Крім цього, туристична компанія Поїхали з нами пропонує відпочинок в таких напрямках: Болгарія, Італія, Греція, Кіпр, Туніс, Грузія.

Виліт здійснюється з: Харкова, Києва, Одеси, Львова, Дніпра, Запоріжжя та інших куточків України.

Плануючи ідеальну подорож, важливо вибрати правильний напрямок для відпочинку. Турфірма Поїхали з нами пропонує величезний вибір гарячих турів за доступною вартості. Неважливо, чи любите ви пляжний відпочинок або віддаєте перевагу більш активному проведенню часу з довгими прогулянками і насиченими екскурсійними програмами. Світ такий величезний, що ви без проблем зможете вибрати напрямок, яке зробить ваш відпочинок по-справжньому незабутнім.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024