стрічка

Архів новин за 03 Вересня 2021

19:09
Масштабне святкування 30-тої річниці відновлення незалежності України стало для російських сайтів, орієнтованих на мешканців окупованих територій, приводом вкотре повторити майже всі основні пропагандистські тези і повправлятися у мові ненависті
18:09
У рамках святкових заходів до визначного ювілею – 30-річчя Незалежності України, в польському місті Холм відкрили оновлений пам'ятник прем'єр-міністру Української Народної Республіки в екзилі 1921 року – Пилипу Пилипчуку.
18:09
В області обговорили шляхи реалізації завдань, визначених Указом Президента України щодо державної програми «Масштабне залісення України».
17:09
Державна програма «Масштабне залісення України» передбачає за наступні 10 років створити 1 мільйон гектарів нових лісів, а в перші три роки потрібно буде висадити 1 мільярд дерев
17:09
Ковельська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт про вчинення 38-річним жителем Ковеля незаконного придбання, перевезення, зберігання з метою збуту і збуту особливо небезпечної психотропної речовини PVP.
17:09
Виставка підготовлена на замовлення радіо СІД FM у рамках проєкту «Привіт. Леся» за підтримки Українського культурного фонду.
17:09
На проспекті Волі, перед головним корпусом ВНУ імені Лесі Українки відбудеться святковий концерт «У ритмі твого міста».
16:09
На Рожищенщині нетверезий водій пропонував поліцейським 200 доларів хабаря.
16:09
Ковельчанин на вантажівці втік з місця ДТП у селі Туровичі
16:09
Перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк відповідним розпорядженням затвердив Акт
15:09
Лучан запрошують долучитись до Всеукраїнського маршу за тварин.
15:09
У селі Великий Курінь Любешівської громади завершують поточний ремонт частини дороги по вулиці Соборності.
15:09
Депутати Свалявської міської ради вирішили звернутися із зверненням до очільника Закарпатської обласної прокурати Дмитра Казака з приводу зловживання посадовими особами Свалявської міської ради своїми службовими обов’язками.
14:09
Дерматовенерологічне відділення Волинської обласної інфекційної лікарні не закрили, як планували раніше, а лише скоротили штат.
14:09
Одним із найяскравіших моментів Етнофестивалю Боратинської громади стало встановлення рекорду України.
13:09
Жінка стверджує, що за останні три місяці роботи неодноразово попадала під психологічний тиск Івана Русина та Юрія Григи і стала свідком їх зловживання як посадових осіб.
13:09
Соціально значимі захворювання - ВІЛ/СНІД та туберкульоз - є актуальною проблемою громадського здоров’я, як в Україні, так і на Рівненщині та потребують значної уваги влади і громадянського суспільства
13:09
Державне бюро розслідувань продовжує системну роботу щодо викорінення корупційних схем на митниці.
13:09
У неділю біля залізничного вокзалу відбудеться свято «Бджоли і меду», яке вже традиційно проводять у Маневичах
12:09
На Ковельщині поліцейські оперативно відшукали підопічного, що втік з психоневрологічного інтернату.
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024