стрічка

Архів новин за 20 Березня 2021

18:03
У Володимирі-Волинському на черговому засіданні сесії міської ради депутати проголосували за припинення діяльності КТП БТ «Роксолана».
18:03
Уже понад рік волиняни отримують окрему платіжку за доставку газу. Проте є чимало питань, які досі турбують споживачів: чому потрібно сплачувати за послугу з розподілу, як нараховується платіж, що таке мінімальна плата за розподіл?
17:03
Прикордонники Луцького загону спільно з польськими колегами, затримали чоловіків з Ковельського району, які займалися протиправною діяльністю на кордоні.
17:03
Пристрої TruCAM встановлять ще на чотирьох вулицях Луцька.
17:03
Ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії непобутовим споживачам ТОВ «Волиньгаз Збут» отримало у липні 2020 року.
16:03
Ратнівській адміністративній території  зареєстровано 218 випадків захворювань на COVID-19 (всього за період пандемії – 1140 випадків підтверджених методом ПЛР)
16:03
Депутати Володимир-Волинської міської ради не дали дозвіл на розробку детального плану території земельної ділянки по вулиці Павлова, 26-А. 
16:03
У Луцьку поліцейські припинили діяльність підпільної автозаправної станції та міні-цеху по виробництву фальсифікованої лікеро-горілчаної продукції.
15:03
У цьому році виповнюється 80 років, як події Другої світової війни активно розгорнулися на нашій, українській, землі.
15:03
19 березня, близько 11:00 ранку до рятувальників надійшло повідомлення від мешканця Нововолинська про те, що у дворі біля будинку на вулиці Небесної Сотні, 13  знаходиться підозрілий предмет, який схожий на гранату
15:03
Луцький міськрайонний суд розглянув кримінальне провадження про обвинувачення жінки, яка збувала наркотики на території Луцька, Рожища, Луцького та Рожищенського районів.
14:03
Випала з маршрутки і попала під колеса.
14:03
В рамках програми передбачається співпраця американської структури з об’єднаними територіальними громадами та малим і середнім бізнесом, який діє на їхніх територіях
14:03
Небайдужих мешканців міста закликають приєднатися до збору речей малозабезпеченим родинам
13:03
Поліцейські виявили на Рівненщині підпільні автозаправки.
13:03
Поліцейські Рівненщини оперативно затримали неповнолітнього за умисне вбивство листоноші.
13:03
На озері Любань, поблизу  села Замшани Забродівської громади Ковельського району Волинської області, викрили порушника риболовлі
12:03
У Луцьку відбувся футзальний матч між командою дівчат ЖФК «Легіон» та «Волинські патріоти», які є спортсменами Спеціальної Олімпіади. Спортивний захід приурочили до Всесвітнього дня людей з синдромом Дауна.
12:03
18 березня в приміщенні КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради» почали вакцинувати від COVID-19 мешканців громади
12:03
У Володимирі-Волинському просять створити комісію, яка вивчить законність будівництва кафе «Пузата хата», яке знаходиться на території історичної частини міста.