стрічка

Архів новин за 11 Травня 2020

18:05
З 12 травня усі працівники Рівненської філії Суспільного переходять на дистанційний режим роботи через підтвердження випадків захворювання на COVID-19 у кількох співробітників мовника. 
17:05
Рожищенський відділ Маневицької місцевої прокуратури затвердив та скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 36-річним волинянином незаконних порубок, перевезення, зберігання та збуту незаконно зрубаних дерев, що заподіяло істотну шкоду.
17:05
На Ковельщині розпочався фестиваль «Волинська Голландія».
17:05
Для тих, хто далеко від домівки, показали весняні світлини рідного села
16:05
Суддя Любомльського районного суду Степан Чишій розглянув матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, якого зловили п'яним за кермом мотоцикла.
16:05
В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 25-річний житель села Мізочок, який позбавив життя 38-річну жительку Рівного. 
16:05
На послуги з експлуатаційного утримання автомобільної дороги загального користування державного значення М-07 Київ–Ковель–Ягодин планують витратити майже 700 тисяч гривень.
15:05
За останню добу в Нововолинську  не зафіксовано нових випадків коронавірусної хвороби. Шестеро людей одужали.
15:05
Дубенчанин в результаті вибуху на власному подвір'ї втратив ногу та потребує фінансової допомоги на лікування.
15:05
В Україні запровадили послаблення карантинних обмежень: дозволили торгівлю продовольчими і непродовольчими товарами, працювати перукарням та салонам краси, стоматкабінетам, закладам громадського харчування, адвокатам, нотаріусам, психологам.
14:05
На відео  учасниці флешмобу віртуально «передають» одна одній коралове намисто, після чого постають у традиційному українському вбранні
14:05
Мешканка шахтарського міста, яка сіла за кермо напідпитку, пропонувала хабара поліцейським.
14:05
У зв'язку з послабленням карантину «Волинська Голландія» від сьогодні, 11 травня, відкрила тюльпанове поле для відвідувачів.
13:05
У Ківерцях горів очерет на озері. Займання трапилося ввечері в неділю, 10 травня.
13:05
Слідчий суддя Ратнівського районного суду Станіслав Лозицький розглянув клопотання слідчого у матеріалах кримінального провадження про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою щодо уродженця селища Ратне, якого підозрюють у вбивстві дружини.
13:05
Денис Положевець на свою роботу потратив десь п'ять годин, це – розписування ідеї, зйомка, монтаж, підбір музики, звуків, тощо.
12:05
У селі Чаруків Луцького району на трасі сталася дорожньо-транспортна пригода.
12:05
У Шацькому районі підтвердили ще один випадок гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19.
12:05
9 травня до Любомльського відділу поліції о 13:17 надійшло повідомлення про те, що на території 22 кварталу Головнянського лісництва «ДП Любомльське ЛГ» в ході заготівлі дров, на 52-річного місцевого жителя впало дерево. Від отриманих травм чоловік помер на місці пригоди.
11:05
У Сарненській ЦРЛ померла 59-річна жінка з діагнозом коронавірус. Лікарі боролися за її життя майже 10 днів.