стрічка

Архів новин за 09 Травня 2020

19:05
У Володимирі-Волинському чаркування чоловіків переросло у бійку. Внаслідок отриманих травм помер господар оселі.
17:05
Прокурори на на Горохівщині домоглися передачі у власність територіальної громади земельної ділянки вартістю два мільйони гривень.
17:05
Суддя Любомльського районного суду розглянув направлений Любомльським відділом поліції протокол про притягнення до адміністративної відповідальності фізичну особу-підприємця за торгівлю під час карантину.
17:05
Сарненські вогнеборці відкрили вхідні двері квартири, де перебувала хвора літня жінка.
16:05
На Рівненському загальновійськовому полігоні під час планових занять з бойової підготовки в одній з військових частин оперативного командування "Захід" військовослужбовців тестують на «COVID-19».
16:05
Черговий вантаж з респіраторами, костюмами та бахілами надійшов 7 травня у Волинську область від благодійних фондів.
16:05
На банально синій таблиці, що промовисто висить на білих стінах цього закладу, написано жовтим: «Україна. Любешівська селищна рада. Музей партизанської слави села Лобна». Взимку тут холодно. Навесні сиро. Влітку – порожньо…
15:05
На офіційному сайті Маневицької районної ради опублікували привітання ветеранів та всіх громадян України з Днем пам'яті та примирення і 75-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні від імені голови ради Анатолія Мельника
15:05
Рівно 75 років тому замовкли постріли найкривавішої в історії людства війни, яка забрала життя 65 мільйонів людей по всьому світу, з них українців – від 8 до 10 мільйонів.
15:05
Ковельська місцева прокуратура оскаржить рішення Ковельського міськрайонного суду про обрання директору Ковельської філії державного підприємства «Укрветсанзавод» Вадиму Сухоносу запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту.
15:05
Юний співак із Турійська Максим Ткачук разом із представниками Одеської єпархії УПЦ МП зняли кліп на пісню «Смуглянка».
14:05
Митрополит Володимир-Волинський і Ковельський, керівник Володимир-Волинської єпархії УПЦ владика Володимир привітав ветеранів княжого міста з перемогою.
14:05
У вебінарі спікери Бізнес-академії практичного менеджменту розкажуть, як знайти гроші для реалізації свого проєкту.
14:05
Суддя Любомльського районного суду розглянув направлені Любомльським відділом поліції протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності за ч.1ст.130, ст.185 КУпАП пенсіонера, який керував автомобілем у Любомлі в стані алкогольного сп'яніння. 
14:05
Суддя Ратнівського районного суду Оксана Свистун розглянула справу про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, якого затримали п'яним за кермом.
13:05
Суддя Горохівського районного суду Галина Адамчук розглянула матеріали справи, які надійшли від Горохівського районного відділу державної виконавчої служби, про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який заборгував аліменти на утримання дітей.
13:05
На ринку селища Шацьк з 6 травня відновили роботу торгові точки, де реалізуються продукти харчування.
13:05
На гачок псевдомедиків, які ніби то перевіряли на наявність коронавірусу,  потрапило подружжя рівнян похилого віку. 
12:05
На початку грудня минулого року головою Волинської ОДА призначили Юрія Погуляйка, проте майже рік посада голови Шацької РДА залишається вакантною
12:05
В зону митного контролю «Ягодин» в напрямку «в’їзд в Україну» заїхав вантажний автомобіль під керуванням громадянина України.
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024