стрічка

Шацький контентмейкер відзняв відео, аби привернути увагу до обміління Світязя.

11 Травня 2020, 13:01
1398

Денис Положевець на свою роботу потратив десь п'ять годин, це – розписування ідеї, зйомка, монтаж, підбір музики, звуків, тощо.

Про це йдеться на сторінці туристичної компанії OZERA у фейсбуці.

«Що мене надихнуло на відео? Хмм... Напевно, дві причини. Одна із них – обміління озера. Таким чином я хотів привернути увагу до цього та показати, що озеро вже не виглядає так, як раніше, що потрібно щось робити. Другою причиною стали люди, які так само, як і я, діляться своїми роботами в Інстаграмі, та музика, під яку в голові відразу з’являються картинки, все що я хочу там бачити. Мене надихнуло відео від @dorosh.raw з нереальними кадрами з різних місць нашої країни. Так і народилась ідея зняти наше озеро. Чудово, коли ми надихаєм один одного», – розповідає Денис Положевець.

Щодо фотосесій, які особливо запам'ятались, шачанин каже, що не можу виділити якусь одну зйомку, оскільки вони всі по різному прикольні.

«Коли людина неординарна, з нею ти можеш знайти спільну мову чи має свою родзинку і не боїться виділитись із натовпу – то й фотосесія чи відео виходять класними, як з погляду на процес, так і на результат», – каже хлопець.

Читайте також: Депутати Волинської облради хочуть розібратися, чи впливає вирощування лохини на обміління Світязя

В майбутньому, як і кожному контентмейкеру, зізнається Денис, хоче робити щось незвичайне, що зможе зачепити кожну людину.

«Буду придумувати та втілювати нові круті ідеї незвичних фотосесій та відео з цікавими людьми, розказувати історію через наш улюблений інструмент – камеру, просто кайфувати від того, що я роблю. Життя, воно для того і є», – ділиться планами на майбутнє хлопець.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024