стрічка

П'ять голів та два вилучення: «Волинь» вдома обіграла «Чорноморець»

25 Серпня 2019, 00:34
2263

Луцька «Волинь» в рамках п’ятого туру Першої ліги обіграла одеський «Чорноморець».

Матч відбувся 24 серпня на стадіоні «Авангард».

«Хрестоносці» жваво розпочали поєдинок і вже на другій хвилині Денис Кожанов вибіг на «побачення» з голкіпером одеситів Дмитром Безотосним. Нанести акцентований удар півзахиснику «Волині» завадив оборонець «моряків» Сергій Воронін. Захисник у своєму карному майданчику грубо сфолив проти найкращого бомбардира чемпіонату. Арбітр вказав на 11 метрів та прямою червоною вилучив Вороніна.  Сам Кожанов впевнено реалізував пенальті та відкрив рахунок у матчі. Волиняни продовжували нагнітати і вже через десять хвилин подвоїли перевагу:  Міха Горопевшек скористався помилкою голкіпера гостей і тим самим змусив шаленіти луцьку публіку – 2:0 вже на старті поєдинку.

 Пропустивши два швидких м’ячі, підопічні Ангела Червенкова побігли відіграватися.  На 25 хвилині зустрічі  після удару Дениса Норенкова м’яч влучив  у руку Сергія Сімініна.  Арбітр без роздумів вказав на точку. Нападник одеситів Василь Павлов переграв голкіпера лучан – 2:1.  Втім ще до перерви «Волині» вдалося забити втретє. Після хвилі атак на ворота «Чорноморця» Ростислав Волошинович точним ударом у нижній кут збільшив перевагу своєї команди – 3:1 після першого тайму. Перша 45- ти хвилинка закінчилася під акомпанемент «Червоної рути» у виконанні луцьких уболівальників.  

У другій половині зустрічі волиняни контролювали м’яч та намагалися поховати інтригу в матчі. Хагназарі не реалізував вихід віч-на-віч з Безотосним, а трохи згодом Ігор Карпенко, який на правах оренди повернувся до Луцька, не скористався шансом відзначитися забитим м’ячем.

Гості не втрачали надії скоротити відставання в рахунку. На 88 хвилині після подачі зі  штрафного захисник «моряків» Віталій Гошкодеря відзначився у воротах Віталія Неділька – 3:2. Вже за хвилину гості лишилися вдев’ятьох  – за фол проти Сімініна Норенков отримав другу жовту. Фінальний свисток зафіксував другу надважку перемогу «Волині» у нинішньому чемпіонаті.

Читайте також: Дубль Кожанова приніс «Волині» перемогу у першому домашньому матчі сезону

На післяматчевій прес-конференції коуч «Волині» Андрій Тлумак зазначив, що у кубковому поєдинку, який команда зіграє вже цього вівторка, буде проведена ротація складу.

«На кубковий матч проти «Поділля» ми проведемо ротацію. Я впевнений, що це піде на користь тим гравцям, які в нас є. Ми перевіримо молодь, чи відповідають вони рівню нашої команди»,– сказав після матчу Андрій Тлумак.

До слова, луцька «Волинь» після п’яти турів має у своєму активі сім залікових пунктів та займає дев’яту сходинку в турнірній таблиці.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024