стрічка

Дубль Кожанова приніс «Волині» перемогу у першому домашньому матчі сезону

11 Серпня 2019, 00:25
1507

Луцька «Волинь» завдяки дублю Дениса Кожанова перемогла «Прикарпаття» у першому домашньому матчі нового футбольного сезону.

Матч відбувся 10 серпня на стадіоні «Аванград» в рамках третього туру Першої ліги.

На початку першого тайму «Волинь» мала суттєву ігрову перевагу над командою з Івано-Франківська. Вже до 20 хвилини господарі поля могли двічі відзначитися у воротах «Прикарпаття», але погана реалізація та блискуча гра голкіпера гостей Піцана не дозволили лучанам відкрити рахунок у протистоянні.

Як кажуть, не забиваєш ти – забивають тобі. Ближче до завершення першого тайму,  після розіграшу кутового, гравці «Прикарпаття» відзначилися у воротах «Волині». Роман Барчук замкнув головою подачу з флангу та відкрив рахунок у матчі – 0:1. «Хрестоносці» одразу ж побігли відіграватися, але пропустили вдруге. М’яч у роздягальню точним ударом у дальній кут забив півзахисник зелено-жовтих Роман Кузьмин.

«Матч ми розпочали активно, створили чимало моментів, але підвела реалізація», – поділився думками про перший тайм головний тренер Волині Андрій Тлумак.

Другий тайм почався з повного домінування господарів поля над суперниками. І це принесло свої плоди. Вже на 64 хвилині півзахисник «хрестоносців» Денис Кожанов замкнув пердачу від Міхи Горопевшика та скоротив відставання в рахунку. А за хвилину Горопевшику асистував Сімінін. Словенець до гольової передачі додав забитий м’яч – 2:2.

Після забитого голу підопічні Тлумака побігли здобувати перемогу. На 68 хвилині Денис Кожанов відгукнувся на передачу з глибини поля та ударом у дальній кут переграв воротаря івано-франківців. В останні двадцять хвилин поєдинку «Прикарпаття» мало змогу встановити паритет, але впевнена гра воротаря та ланки оборони лучан залишила переможний для волинян рахунок на табло 3:2.

«Ми знали, з ким ми граємо. Волинь ставить перед собою серйозні завдання. А команда, яка ставить перед собою завдання, повинна грати у футбол. Сталося так, як сталося, ми програли»,– підсумував гру тренер «Прикарпаття» Володимир Ковалюк.

Таким чином, після трьох турів ФК «Волинь» має у своєму активі чотири залікові пункти.  

Наступний матч лучани зіграють 17 серпня на виїзді проти МФК «Миколаїв».

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.in.ua заборонено

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024