стрічка

Про Ковель згадали у відомому телешоу

10 Липня 2018, 11:52
Ігор Дулін 3838
Ігор Дулін

Герой телевізійного шоу у новому випуску «Багач-бідняк» на телеканалі «ICTV» у своїй легенді використав місто Ковель.

Зокрема, у легенді львівського мільйонера, власника мережі молочних магазинів здорового харчування, ресторанів грузинської кухні, мережі магазинів спортивного одягу Ігоря Дуліна було сказано: «Народилися й виросли у місті Ковель Волинської області. Сім'ї не маєте. Заробляли на тому, що приганяли вживані авто з Європи і продавали їх в Україні. Проте під час останнього перепродажу вас кинули іноземні партнери і ви винні велику суму грошей замовнику».

«Типовий спосіб заробляння грошей у Ковелі. Там всі ганяють машини. Не найгірша легенда.Могло б бути «аля дядя Вася – грущик», – відреагував на таку легенду пан Ігор.

«Багач-Бедняк» – унікальний проект, який перевірить мільйонерів на міцність в незвичних для них умовах. Вісім українських мільйонерів стануть учасниками незвичайного соціального експерименту – рівно на дві доби вони залишаться без своїх грошей, охорони і автомобілів. Вони вирушать у незнайоме місто. Завдання бізнесменів – жити в незвичних умовах: знайти роботу, нічліг і не залишитися ні перед ким у боргу.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024