стрічка

Як відрізнити шкіряне взуття від взуття зі шкірозамінника

21 Грудня 2022, 13:40
Як відрізнити шкіряне взуття від взуття зі шкірозамінника 1068
Як відрізнити шкіряне взуття від взуття зі шкірозамінника

Шкіряне взуття має велику популярність завдяки своїм характеристикам. Воно довго тримає тепло, гарно носиться, зберігаючи первісний зовнішній вигляд. Тому деякі недобросовісні продавці намагаються продати продукцію з недорого шкірозамінника під виглядом виробів із натуральної шкіри. Щоб не втрапити на вудку шахраїв, перш ніж купити взуття зі шкіри, потрібно переконатися, що вас не дурять. Розглянемо на прикладах, як купувати шкіряні чоботи чи черевики у традиційному взуттєвому бутику та на сайті електронної торгівлі.

Як купити якісне взуття в інтернет-магазині

Багато людей віддає перевагу покупкам через інтернет. Це дозволяє заощадити час та сили. Але у такого шопінгу є мінуси: не можна оглянути та помацати товар. Щоб не натрапити на підробку, купуйте взуття на перевірених майданчиках, які мають гарну репутацію. Наприклад, магазин Vitto Rossi пропонує покупцям лише фірмову продукцію, оригінальність якої підтверджена сертифікатами. Товар надходить на полиці магазину безпосередньо зі складів виробника. Кожна партія супроводжується необхідними документами.

Як визначити якість взуття під час покупки у традиційному взуттєвому бутику

Якщо ви звикли купувати взуття на ринку або у традиційних магазинах, перед покупкою розгляньте виріб. Поверхня чобіт або черевиків має бути ідеально рівною, без плям, заломів. Якщо натиснути пальцем на матеріал, на шкіряній поверхні залишається вм'ятина, натомість на шкірозаміннику сліду від тиску не залишиться. Фірмове взуття завжди супроводжується зразком шкіри — фрагментом, що кріпиться до застібки-блискавки. Це дозволяє покупцю оцінити якість матеріалу.

Треба розглянути ярлик. На ньому вказується виробник, розмір, матеріали верху, підошви, устілки. Те саме маркування має бути на коробці з-під взуття.

Де вигідніше купувати: в інтернет-магазині або у традиційній взуттєвій крамниці

Практично єдина перевага взуттєвої крамниці традиційного формату — можна доторкнутися та поміряти взуття. Плюсів покупки черевиків в інтернет-магазині набагато більше:

  • Зручний шопінг із дому чи офісу.
  • Простий каталог, де видача артикулів побудована на використанні фільтра споживача.
  • Кожен товар супроводжується описом, фото.
  • Конкурентна ціна, до якої не входять витрати на утримання модного магазину та штату продавців.

Вибір між онлайн та традиційним магазином ґрунтується на особистих уподобаннях. Хай який формат покупки ви обрали, довіряйте лише перевіреним торговим точкам.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024