стрічка

Горохівські волонтери завезли адресні передачі для захисників

24 Червня 2022, 11:20
Горохівські волонтери завезли адресні передачі для захисників 379
Горохівські волонтери завезли адресні передачі для захисників

Горохівські водії-волонтери на днях повернулися з чергової поїздки.

Цього разу знову побували на Донеччині та Луганщині. Проїхали багато кілометрів, відвідали захисників у Дніпрі, Кураховому, Богоявленці, вдовж траси Краматорськ-Бахмут, та Костянтинівці. Про це повідомляє Віталій Гладун на сторінці Горохівська районна спілка учасників АТО «Щит».

За його словами, волонтери завезли понад 25 адресних передач у зону бойових дій.

Усього передали:

2 нічних прилади, 5 біноклів, 19 радіостанцій, медичні засоби, вкомплектовані аптечки, засоби гігієни та продукти харчування, 5 газових туристичних плиток та 50 газових балонів до них. Доставили автомобіль від родичів одному з захисників.

«Також доставили крісла від діаспори з Німеччини Deutsch-Ukrainisches Zentrum Rostock e. V. в військовий госпіталь Дніпра, і медикаменти від діаспори з Іспанії. Дякуємо меру Горохова Віктору Годику за заправку автомобіля та чудові серветки.

Поїздка знову видалась вкрай важкою через якість доріг у прифронтовій зоні. Три рази ламались автомобілі. І три рази військові механіки їх ремонтували.

Велика подяка БФ «Українська мрія» та «жіночій сотні Волині» за постійну допомогу та «Волинські сухпайки». Також дякуємо волонтерському центру «Твори добро» за «Горохівський сухпайок», Горохівському ліцею 1 - за велику кількість консервації. Дякуємо також небайдужим жителям громади за збір продуктів. На зворотньому шляху забрали на ремонт автомобіль з 80 бригади та дрона на ремонт», – йдеться у дописі.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024