стрічка

Як у Горохові відзначили День захисту дітей

02 Червня 2022, 18:41
Як у Горохові відзначили День захисту дітей 412
Як у Горохові відзначили День захисту дітей

У Горохові 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, пройшов ряд заходів.

Про це повідомляє Горохівська міська рада.

Дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в сім’ях опікунів, піклувальників, прийомних сім’ях, дітей чиї батьки загинули в зоні проведення антитерористичної операції та внаслідок військової російської агресії, їх опікунів, піклувальників, прийомних батьків, у приміщенні міської ради привітав міський голова Віктор Годик.

Також до свята долучився народний депутат України, голова Волинського обласного осередку політичної партії «Слуга Народу» Валерій Стернійчук.

До проведення свята долучився волонтерський центр викладачів Горохівського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування «Твори добро» та студентський волонтерський центр коледжу «В єдності сила», котрі підготували для дітей медове печиво з патріотичною символікою.

Після святкового концерту усіх діток запросили до міського скверу, де продовжувалися святкові заходи.

У сквері діяли мистецька виставка, майстер-класи, організовані Будинком дитячої та юнацької творчості міста Горохова. З дітьми працювали фахівці Горохівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості, які допомагали в ігровій формі вибрати майбутню професію.

Проходив благодійний ярмарок Горохівського фахового коледжу ЛНУП (зібрали понад сім тисяч гривень на підтримку ЗСУ). Також відбувся святковий концерт «Діти Волині за мир в Україні», на якому представили вокальні та хореографічні таланти горохівчани.

Також усі діти мали змогу взяти участь в пробізі «Горохівська миля» та подивитися мультфільм в кінотеатрі «Волинь».

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024