стрічка

Ситуація щодо російського вторгнення в Україну 20 березня

20 Березня 2022, 22:28
Київ. Дитина оплакує загиблу матір 16436
Київ. Дитина оплакує загиблу матір

Журналісти Район.in.ua збирають актуальну інформацію з офіційних джерел про розвиток подій з російським вторгненням. Новина постійно оновлюється.

Інформацію повідомляємо станом на 20 березня.

22:23

На Донецькому та Луганському напрямку українські військові продовжують боротьбу.

 Про це повідомляюють на осторінці Операції об'єднаних сил.

Українські військові відбили 7 атак ворога. 

Втрати ворога:

- 12 танків;

- 9 БМП;

- 3 автомобіля;

Загальні втрати живої сили противника склали близько 170 осіб. Військовим вдалося збити один ліка Су-34 та вертоліт окупантів.

21:27

В Коростенському районі Житомирської області внаслідок авіаудару з боку РФ пошкоджено 13 будівель, травмовано троє людей, – ДСНС.

20:54

На Харківщині окупанти, імовірно, затримали гуманітарну колону, яка прямувала до міста Вовчанськ.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у відеозверненні

«Колона прямувала в напрямку міста Вовчанськ. Це теж для нас критичний напрямок. У складі колони були і «швидкі», і автобуси для можливої евакуації, і дві фури по 20 тон з гуманітарним вантажем. Щойно вони переїхали нашу окружну з боку Салтівки і прямували далі на тимчасово непідконтрольну ЗСУ територію, то зв’язок перервався, і ми декілька годин намагаємося з Офісом президента, з Іриною Верещук встановити їх місцезнаходження», – сказав Олег Синєгубов.

Як додав посадовець, за даними GPS зрозуміло, що ця колона зараз перебуває під контролем окупаційних військ.

Також він повідомив, що інша гуманітарна колона, що прямувала до населеного пункту Мала Рогань, була зупинена українською владою через високу ймовірність обстрілу.

«Коли ми відправляли евакуаційні колони до населеного пункту Мала Рогань, і в колонах була гуманітарна допомога, ліки, очолювали цю колону автомобілі «швидкої допомоги», на блокпостах перед в’їздом на фактично непідконтрольну ЗСУ територію нас попередили, що готується провокація і готується розстріл нашої гуманітарної колони. Звичайно, нами було прийнято рішення щодо розвантаження її в іншому місці», – сказав голова ОВА.

20:45

20 березня, підрозділ Протиповітряної оборони ЗСУ збив над Одещиною ворожий безпілотник.

Про це повідомляє у Фейсбуці речник оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

«Підтверджено знищення ворожого безпілотника в небі Одещини. Дякуємо силам ППО ЗСУ», - зазначив Братчук.

19:52

128 окрема гірсько-штурмова бригада Закарпатський легіон у ході бою здобула бортову військову вантажівку «Урал».

19:42

На Одеському напрямку активізувалась робота ворожої безпілотної авіації, –інформує голова Одеської воєнної адміністрації Максим Марченко.

19:39

У Чернігові снаряд влучив під авто, що розвозило містянам воду. Є загиблі та травмовані, – інформує Україна 24.

19:15

Російські війська здійснили авіаудар у напрямку села Забуяння Бучанського району Київської області.

«Цієї доби бойові дії проходили по всій території Бучанської, Макарівської, Ірпінської та Бородянської громад.

Окупанти здійснили авіаудар у напрямку села Забуяння. Інформація щодо потерпілих уточнюється», – інформують у Нацполіції.

19:06

Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ щодо російського вторгнення станом на 18:00.

Окупаційні війська втратили наступальний потенціал, їх просування зупинене майже на всіх напрямках. Противник продовжує нести втрати, має значні проблеми з комплектуванням підрозділів та частин особовим складом, логістикою.

Для поповнення втрат особового складу підрозділів російської окупаційної армії військовими комісаріатами Кубані, Приморського краю, Ярославської області та регіонів уральського федерального округу проводяться заходи прихованої мобілізації. Проте, населення перелічених регіонів не має бажання брати участь у війні. Мають місце масові випадки ухилення від служби.

Одночасно російськими пропагандистами розпочато підготовку населення російської федерації до тривалої війни. Офіційні канали комунікації поширюють пропаганду про нібито успіхи у проведенні так званої «спеціальної воєнної операції», проводяться публічні заходи на підтримку війни в Україні. 

За наявною інформацією, під час візиту керівника лівійської національної армії Халіфа Хафтара до москви, було досягнуто домовленостей про направлення лівійських «добровольців» до України, з метою участі у бойових діях на боці російської федерації. Перекидання військових найманців, імовірно, буде здійснюватись за рахунок приватної військової компанії «Ліга» (колишня «Вагнер»), літаками повітряно-космічних сил російської федерації.

На тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей продовжується проведення заходів мобілізації. Керівництвом навчальних закладів (технікумів, інститутів) здійснено виклики студентів віком від 18 років для так званої реєстрації. На сьогодні переважна більшість особового складу 1-го АК - це мобілізоване населення тимчасово окупованих територій. Морально-психологічний стан особового складу вкрай низький, більшість мобілізованих не має досвіду та бажання брати участь у бойових діях. Екіпірування призваних окупантами є застарілим. У підрозділах, основу яких складають призвані по мобілізації, поширюються панічні настрої через великий некомплект живої сили, озброєння та техніки. 

Окупанти розпочали заміну військових підрозділів на підрозділи росгвардії та поліції у місті Херсон.

Під час здійснення чергової спроби наступу на Київ, окупанти втратили зведений загін 6-го танкового полку. Завдяки активним діям підрозділів Збройних сил України на окремих напрямках у Броварському районі підрозділи противника залишаються відрізаними від постачання пального та продовольства.

Українські захисники та захисниці продовжують стримувати ворога, демонструючи приклади мужності та героїзм, а трофейна техніка-ставати на озброєння українських сил оборони.

18:16

На Чорнобильській АЕС вдалось частково замінити персонал та евакуювати людей, які були на території станції з початку війни, – повідомляє Енергоатом.

На зміну працівникам, які близько 600 годин перебували на робочих місцях, відправили 46 добровольців станції.

16:26

У Київській області російські військові знищили або пошкодили щонайменше 45 навчальних закладів. Такі дані оприлюднив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

16:20

На одному з контрольних постів Харкова прикордонники затримали громадянина України, який керував автомобілем Тойота без належних документів та посвідчення водія.

Чоловік за кермом переконував, що він волонтер і автомобіль у нього волонтерський, а от пояснити чому транспортний засіб розшукується, як викрадений, кермувальник не зміг.

В іншому випадку, в лісосмузі одного з населених пунктів Харківщини військовослужбовці Держприкордонслужби виявили особу у військовій формі одягу, яка здійснювала збір інформації щодо розташування Сил оборони. Зрозумівши, що його викрили, шпигун почав тікати і зупинився, лише почувши стрільбу позаду.

Під час  затримання втікач намагався чинити опір, тож прикордонники застосували до нього фізичну силу.

Обидвох затриманих осіб передали компетентним органам.

16:05

За даними розвідки, по маршруту погодженого гуманітарного коридору Харків – Мала Рогань окупанти готуються до захоплення колони з мінуванням шляху. Про це повідомила віцепрем"єрка Ірина Верещук.

16:00

Над Вінничиною ЗСУ збили ще одну ракету окупантів. Про це повідомляє голова ОВА Сергій Борзов.

15:50

Оперативне командування «Північ» знищило військову техніку російських окупантів поблизу міста Суми.

15:34

У Києві в житловому будинку Святошинського району близько 14:00 внаслідок ворожого обстрілу виникла пожежа. Наразі триває евакуація. Інформація щодо потерпілих уточнюється, – інформує ДСНС.

15:30

В Енергодарі проходить мітинг із вимогою звільнити першого заступника міського голови Івана Самойдюка.

15:25

Окупанти відпустили журналіста Олега Батуріна, якого взяли в полон увечері 12 березня та тримали майже вісім днів. Про це повідомив Іван Антипенко.

15:20

Збройні сили України знищили уже шість генералів рф, десятки полковників і інших офіцерів.

Про втрати ворога серед найвищого командування повідомив радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк.

14:55

Військові 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила знищили російський склад з пальним та ліквідували частину техніки у Луганській області.

На сторінці ОМБ у фейсбуці зауважують, що також знищили один ворожий танк та паливозаправний автомобіль.

14:50

Окупанти обстріляли біблійну семінарію в Ірпені. Почалась пожежа, – інформує УП.

14:36

Ситуація щодо російського вторгнення станом на 20 березня. Головні тези з денного брифінгу радника керівника Офісу Президента Олексія Арестовича:

  • Фронт фактично завмер. Ведуться тактичні бої. У російської сторони не вистачає сил.
  • Практично немає ракетних ударів по містам, практично не діє російська авіація. 
  • росія прибрала намагання придавити нас силою. З резервами, які вони перекидають в Україну, відбувається прикра несподіванка.
  • федеральна служба безпеки почала шукати винних у рядах збройних сил рф. Сотні російських військовослужбовців піддаються принизливим перевіркам. Їх звинувачую у відмові від ведення бойових дій та боягузстві.
  • Один із представників інформаційно-психологічних служб рф був звинувачений в тому, що погано влаштовує Херсонську народну республіку.

14:30

У Бердянську російські загарбники затримують учасників мітингу проти окупації. Чути постріли, – пише УП.

14:24

У місті Кремінна Луганської області російські окупанти розстріляли упритул з танка будинок для літніх людей, загинуло 56 осіб, ще 15 окупанти викрали, – пише УП.

14:12

У Херсоні та Каховці Херсонської області знову відбуваються протести проти російської окупації.

Люди масово виходять на площі міст з прапорами України. У Каховці люди вигукують: Одна-єдина соборна Україна, Україна понад усе! – інформує УП.

13:42

Полк «Азов» знищив спецназ ГРУ військової частини з Кабардіно-Балкарської Республіки.

13:40

В Енергодарі викрали першого заступника міського голови Івана Самойдюка, – повідомив міський голова Дмитро Орлов.

13:12

У Херсоні люди вийшли на мирний мітинг. Вже зібралось кілька тисяч містян. Скандують «Домой, пока живой!», «Херсон – це Україна!».

12:42

Оперативна інформація станом на 12:00 20 березня щодо російського вторгнення.

Триває двадцять п’ята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

Стан, положення та характер дій сил оборони суттєвих змін за останню добу не зазнали. Захисники України надійно утримують зайняті райони та рубежі.

Завдяки героїчному національному спротиву росія не досягла своїх загарбницьких цілей в Україні.

Водночас, зберігається загроза нанесення противником ракетних ударів високоточною зброєю великої дальності, зокрема і гіперзвуковим ракетним комплексом «Кинжал».

Підтверджено чергові значні втрати серед вищого керівництва та командного складу з'єднань та військових частин зс рф. Під час боїв отримав поранення командир 346-ї окремої бригади спецпризначення з Прохладного, знищено командирів: 331-ї парашутно-десантного костромського ударного полку; «кузниці комдивів» - 247 десантно-штурмового кавказького казачого полку зі Ставрополя; 6-го гвардійського танкового червонопрапорного полку з Чебаркуля.

Зафіксовано ознаки підготовки збройних сил республіки білорусь до прямого вторгнення на територію України. Сили оборони нашої держави готові до відсічі. Безпосереднє залучення білоруських військ до збройної агресії рф проти України, всупереч волі рядових військових і переважної більшості білоруського народу, стане фатальною помилкою Олександра Лукашенка.

На Поліському напрямку ворог намагається закріпитись на захоплених рубежах, очікує посилення угруповання за рахунок прибуття резервів, проводить підготовку до наступу на столицю України – місто Київ.

Загарбники відновили повітряну розвідку та обстріли позицій Збройних Сил України із застосуванням армійської авіації та артилерії.

На Сіверському напрямку активних наступальних дій не проводилось. Ворог продовжує перегрупування та зосередження сил і засобів для відновлення наступальних дій. По позиціях окупантів наші оборонці нанесли вогневе ураження. Зазнавши численних втрат, противник змушений перейти до оборони, вдається до мінування місцевості.

На Слобожанському напрямку окупанти активних наступальних дій не проводили. На території Бєлгородської області, поблизу Державного кордону України, виявлені позиції артилерії великої потужності. Ворог не полишає намірів встановити контроль над містом Ізюм, але втратив боєздатність своїх підрозділів та зупинений.

На Донецькому напрямку головні зусилля ворог зосереджує на штурмі населених пунктів Рубіжне, Сєверодонецьк, Попасна. Намагався прорвати оборону наших військ у районі населеного пункту Верхньоторецьке, зазнав втрат, успіху не мав.

Продовжується блокування та обстріли міста-героя Маріуполя.

 

На Південнобузькому напрямку активних наступальних дій не велось, на окремих напрямках ворог перейшов до оборони.

12:40

Щойно місто Маріуполь було обстріляно 4 кораблями військово-морського флоту росії, – Азов.

12:39

В одному з сіл Коростенського району спіймали мародерів. Чоловік та жінка обікрали хату загиблого Захисника України. Виховували мародерів всім селом. 

12:00

Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 20.03:

  • особового складу – близько 14700 осіб, 
  • танків ‒ 476 од, 
  • бойових броньованих машин ‒ 1487 од, 
  • артилерійських систем – 230 од, 
  • РСЗВ – 74 од, 
  • засоби ППО – 44 од,
  • літаків – 96 од, 
  • гелікоптерів – 118 од, 
  • автомобільної техніки – 947 од,
  • кораблі /катери – 3 од,
  • цистерн з ПММ – 60, 
  • БПЛА оперативно-тактичного рівня – 21.
  • Спеціальна техніка – 12.

11:25

У селі Самотоївка рашисти забрали в людей їжу з підвалів, а потім пропонували гуманітарну допомогу.
Проте її ніхто не взяв навіть тоді, коли загарбники залишили мішки з продуктами біля сільської ради, а самі відійшли далі. Про це інформує Сумська ОВА.
У населеному пункті окупанти перевіряли в місцевих жителів документи, забирали телефони й спалили три хати. За попередньою інформацією, серед мешканців села жертв немає.

10:55

З Маріуполя на приватному транспорті евакуювалось 39 426 людей.

10:54

Російські військові обстріляли Ніжин та продовжують хаотичні обстріли Чернігова, повідомив голова ОВА Чаус.

10:00

ЗСУ знищили російський бойовий гелікоптер Ка-52, його екіпаж загинув.

9:57

77 пожеж в екосистемах загасили пожежники на Вінниччині за останню добу.

Через це знищено понад 127 гектарів родючого ґрунту.

9:38

Міністерка реінтеграції Верещук повідомила про гуманітарні коридори, які мають запрацювати 20 березня:

  • Маріуполь — Запоріжжя. Автобуси для маріупольців чекатимуть у Бердянську, у місті продовжуватимуть заправляти приватні авто, які їдуть з Маріуполя. Також для маріупольців організований транспорт з Мангуша до Бердянська і Запоріжжя.
  • Бобрик, Тарасівка — Бровари.
  • Бородянка — Біла Церква. 
  • З Харкова доставлять гуманітарну допомогу у Вовчанськ, Рогань та Нову Рогань.

9:37

Автобуси для евакуації мешканців Маріуполя заїхали в Бердянськ. Вчора їх не пропускали окупанти.

9:08

З початку повномасштабної війни в Україні загинуло 115 дітей, ще 140 поранено — Офіс генпрокурора.

8:56

Рашистські війська знову обстріляли місце, де від російських бомб ховалися маріупольці.

Російські окупанти скинули бомби на школу мистецтв №12 у Лівобережному районі Маріуполя.

8:45

19 березня ЗСУ ліквідували двох високопоставлених російських командирів: заступника керівника Чорноморського флоту та заступника керівника інженерних військ Західного воєнного округу РФ, повідомив радник очільника МВС Денисенко.

07:15

Російських військових російської армії, так званих «кадировців», після втрати сотень бійців на війні в Україні відправили в Росію.

Про це інформує Радіо Свобода з посиланням на контррозвідку СБУ

За час перебування в Україні «кадирівці» втратили сотні бійців і 13 березня повернулися у Грозний.

У контррозвідці СБУ розповіли про втрати «кадировців» в Україні, назвали імена командирів чеченських підрозділів росгвардії, які засвітилися неподалік Києва, а також розповіли деталі їхньої участі у російському вторгненні.

Провладні російські телеграм-канали 13 березня опублікували відео з військової наради, що проходить у підвальному приміщенні, в якій бере участь голова регіону рф Чечні Рамзан Кадиров.

Стверджувалося, що запис зроблено на території України – за кілька кілометрів від Києва. Критики Кадирова назвала цю інформацію черговим піаром на темі війни. У контррозвідці СБУ повідомили, що Кадиров в Україні не перебував, а 13 березня – це саме той день, коли угруповання «кадировців» вивели з Київської області у Білорусь і далі в Чечню.

06:50

Оперативна інформація станом на 06.00 20.03.2022 від Генеральний штаб ЗСУ.

«Триває двадцять п’ята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

Стан, положення, характер дій сил оборони суттєвих змін не зазнали. Наші захисники продовжують ефективно протистояти окупантам.

Протиповітряною обороною Повітряних сил ЗС України збито три російських бойових вертольоти.

Протягом доби ворог активних наступальних дій не проводив, зосереджував зусилля на поповненні поточних втрат, відновленні частково знищеної техніки, перекиданні іноземних військових найманців до прикордонних з Україною районів, вирішенні хронічних проблем окупаційних військ, що діють на території України, з логістикою.

Окупанти терористичними методами насаджують жорсткий адміністративно-поліцейський режим, свідомо створюють умови для гуманітарної кризи на тимчасово зайнятих територіях. 

Так, минулої доби до Херсонської області з міста Апостолове Дніпропетровської області вирушили 14 вантажівок з продуктами харчування та медикаментами першої необхідності. Російські окупанти безпричинно не пропустили гуманітарний конвой. Таким чином вони намагаються примусити до колабораціонізму місцеве населення. При цьому загарбники поширюють листівки з пропозиціями звернутися до окупаційної адміністрації. Громадянам обіцяють скасування кредитних боргів, а місцевим підприємцям преференції у веденні бізнесу.

Стало відомо, що зі зведеного загону 331-го гвардійського парашутно-десантного ударного костромського полку який брав участь у бойових діях на Київському напрямку, залишився в живих один військовий, і той знаходиться у шпиталі.

На фоні подібних обставин командуванням російського чорноморського флоту терміново проводяться заходи щодо заміни 130 відказників-контрактників 810-ї бригади морської піхоти на десантників 7-ї десантно-штурмової дивізії. Питання щодо їх подальшої служби вирішує ФСБ.

Крім того, на тимчасово окупованій території Донецької області російськими кураторами оголошено чергову хвилю мобілізації для поповнення 1-го армійського корпусу. Граничний вік відмобілізованих піднято до 65 років. Подібне очікує і на тимчасово окупованій території Луганської області з огляду на те, що з зони дії 2-го армійського корпусу до населених пунктів Луганськ, Сорокіне та Довжанське щодня прибувають вантажні автомобілі заповнені тілами солдат.

Російські терористичні війська продовжують відверто порушувати міжнародні конвенції щодо правил ведення війни. Масово фіксуються факти використання форми ЗС України для проведення підривних та дискредитуючих дій російськими диверсантами. Проте, Сили оборони України рішуче викорінюють військових злочинців та найманців з української землі!

Разом переможемо! Слава Україні!» – йдеться у зведенні.

04:12

Голова Сумської ОВА Дмитро Живицький заявив про те, що з обласного центру евакуювали 71 вихованця спеціалізованого будинку дитини.

У своєму повідомленні в Telegram він заявив, що більшість із цих дітей потребують постійної допомоги лікарів.

«Майже два тижні ми ховали цих малюків у бомбосховищах... Це діти, які не мають батьків з різних причин», - зазначив Живицький.

03:05

Президент Володимир Зеленський відзначив державними нагородами України 161 захисника. З них 40 – посмертно. Звання «Герой України» присвоєно 12 військовослужбовцям, 8 – посмертно.

02:55

Голова Сумської ОДА/ОВА Дмитро Живицький у своєму відеозверненні повідомив, що відбуваються постійні обстріли передмість і міста Суми, де працюють коригувальники ворожого вогню.

За його інформацією, було потрапляння градів у житлові будинки. Наразі цю інформацію перевіряють.

«Щодо сьогоднішнього дня (19 березня – ред.) – до 4 години ранку продовжувалися обстріли міста Суми – де вже є набиті точки. Ми розуміємо, що там працюють коригувальники… Ми обов’язково вас знайдемо, ви обов’язково понесете покарання за те зло, яке ви несете, допомагаючи чи працюючи на російську армію. Це можуть бути і росіяни, і українці, які працюють коригувальниками… Повірте, ми обов’язково вас знайдемо».

2:40

РНБО на час воєнного стану призупинила будь-яку діяльність низки політичних партій — йдеться зокрема про ОПЗЖ, Партію Шарія, «Наші», «Опозиційний блок», Соціалістичні партії, «Ліва опозиція» та інших. Рішення прийняла РНБО, враховуючи «зв’язки деяких політичних структур з Росією» — Зеленський

02:23

Російські окупанти зупинили під Бердянськом колону автобусів, яка виїхала з Запоріжжя для евакуації мешканців Маріуполя. Колону не пускають у місто та не дають переночувати водіям, які виїхали із Запоріжжя ще зранку, повідомляє Бердянська міська рада

У зв'язку з цим, всі раніше озвучені плани евакуації залишаються під питанням.

01:50

З дитбудинку у Сумах за кордон евакуювали 71 дитину. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

«Майже два тижні ми ховали цих малюків у бомбосховищах», – йдеться у повідомленні.

01:05

Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ щодо російського вторгнення в Україну станом на 00:00 20 березня.

Угруповання українських сил оборони продовжує оборонну операцію на Східному, Південно-Східному та Північно-Східному напрямках. Проводяться заходи правового режиму воєнного стану, стабілізаційні дії, виконуються завдання територіальної оборони. 

Угруповання Повітряних Сил ЗС України здійснює відбиття зосереджених ракетно-авіаційних ударів та повітряного нападу противника, протиповітряне прикриття густонаселених міст, важливих індустріальних об’єктів України та оперативних угруповань військ. 

На Південному напрямку по окремих рубежах відновлено передній край оборони. Ворог змушений проводити перегрупування, розгортати додаткові резерви, здійснювати заходи відновлення боєздатності підрозділів.

На Донецькому напрямку російські окупаційні війська ведуть штурмові дії та вогневе ураження.

На Волинському та Поліському напрямках ворог активних дій не проводив, здійснював нарощування систем вогневого ураження, інженерного забезпечення та логістики з метою підготовки до наступу на місто Київ.

На Сіверському та Слобожанському напрямках також наступальні дії не ведуться. Ворожими силами здійснюються обстріли українських населених пунктів.

У напрямку на Ізюм противник намагався прорвати оборону наших військ, проте успіху не мав, штурмові підрозділи загарбника були фактично знищені. 

Окупанти зазнають значних втрат. Морально-психологічний стан особового складу низький та погіршується з кожним наступним днем бойових дій. Каральні підрозділи росгвардії, що залучаються до бойових дій, втратили значну кількість озброєння та військової техніки. Відновлення втрат відбувається коштом застарілої та частково несправної техніки.

Комендатурою російського міста Бєлгород проводиться розслідування щодо 10 військовослужбовців 138-ї мотострілецької бригади, які брали участь у наступі на Харків, та, через великі втрати частини, відмовились від подальшої участі у бойових діях і підбурювали решту повертатися додому. 

Показово, що начальник 652-ї групи Інформаційно-психологічних операцій російських терористичних військ отримав сувору догану за слабку роботу зі створення так званої «Херсонської народної республіки». Кремлівське керівництво не задоволене тим, що через народний спротив немає навіть умовно-показової «картинки».

00:30

Військовослужбовці Об’єднаних сил вчергове завдали втрат російським окупантам.

Завдяки умілим діям та майстерності наших воїнів протягом 19 березня вдалось успішно відбити десять атак ворога.

Українські захисники знищили:

  • 10 БМД;
  • 2 МТ-ЛБ;
  • 8 танків;
  • 7 БМП-2;
  • 1 БТР;
  • 10 вантажних автомобілів. 

Втрати живої сили противника становлять понад 100 осіб.

Коментар