стрічка

Волинь отримала 30 тонн гуманітарної допомоги від SPAR

08 Березня 2022, 18:45
Вантаж 1363
Вантаж

Вся Європа, увесь світ об’єдналися, щоб зібрати для України необхідні продукти харчування, засоби гігієни, лікарські засоби та набори першої медичної допомоги.

Перші дві фури (30 тонн) з гуманітарною допомогою від SPAR зі всього світу та центрального офісу SPAR International 8 березня надійшли на Волинь, – інформує SPAR ua.

Вся продукція прибула зараз на центральний розподільчий склад у Луцьку, на території Групи компаній «Вілія», де вона одразу, не фасуючись, перевантажується та розподіляється у регіони, які найбільше постраждали від російської агресії.

Далі волонтери, а також представники благодійних громадських організацій її групують та передають безпосередньо людям, які найбільше потребують. 

«Логістика налагоджена, тому вже найближчим часом наші люди отримають необхідне», – запевняють в українському представництві компанії.

 

Коментарі
08 Березня 2022, 17:19
Відправте цю допомогу в регіони, де постраждали люди з окупованих рашистами міст, там дуже страшно, важко і саме там згодиться " допомога партнерів". Волинь сама повинна допомагати, доки є можливість.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024