стрічка

Де дивитися West Media Forum онлайн: перелік ресурсів

26 Листопада 2021, 15:40
Модераторка та спікерка, авторка влогу «По той бік інфи» Альона Романюк 2532
Модераторка та спікерка, авторка влогу «По той бік інфи» Альона Романюк

У місті Луцьк, в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків, триває шостий West Media Forum.

Захід зібрав 25 спікерів з п'яти країн світу та триватиме 26-27 листопада. Про це повідомляє кореспондентка Район.in.ua.

Цьогорічний форум проходить під лейтмотивом «Правді потрібні медіа». Бути присутніми на форумі наживо змогла обмежена кількість людей. Для цього усі організатори, учасники та гості обов'язково мають відповідні ковід-документи: зелений сертифікат або ж дійсний негативний тест на коронавірус.

Більша частина аудиторії спостерігає за подією онлайн. 

Зокрема трансляції доступні в режимі онлайн на Facebook-сторінці та YouTube-каналі форуму.

У перший день форуму відбудеться дискусійна панель за участі європейських спікерів. Обговорення 26 листопада складається з кількох блоків:

  • Дослідження;
  • Дезінформація в Україні: хто, звідки, як;
  • Ефективні кейси протидії дезінформації у локальних медіа.

На завершення першого форумного дня відбудеться відкриття фотовиставки робіт репортера Андрія Дубчака, автора проєкту Donbas Frontliner у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків. 

Повна програма форуму доступна на сайті

Читайте такожПравді потрібні медіа: у Луцьку стартував шостий West Media Forum

Соцмережі форуму:

***

Ця публікація підготовлена за підтримки Європейського Союзу. Співпраця автора з Представництвом Євросоюзу в Україні будується на невтручанні в редакційну політику мережі Район.in.ua. Теми, формат, героїв обирає редакція і не погоджує з міжнародними партнерами. Всі матеріали, створені в межах такої співпраці, мають відповідне маркування, а окремі думки, висловлені в матеріалах, їх зміст є виключною відповідальністю авторів і необов’язково відображають погляди Європейського Союзу та його інституцій.

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024