стрічка

Заклад Шацької громади – у списку переможців конкурсу «Найкраща туалетна кімната BEST WC 2021

20 Листопада 2021, 10:50
Туалетна кімната 630
Туалетна кімната

Опублікували повний список переможців Всеукраїнського конкурсу «Найкраща туалетна кімната BEST WC 2021».

Про це повідомляє Інформатор.

Давно не читали про дивні конкурси? Вони є у нас. І не прості, а всеукраїнські. Школи, садки, лікарні, парки, музеї, театри та інші заклади з усієї України боролися між собою за титул «Найкращої туалетної кімнати» та престижну нагороду – сертифікат з наклейкою BEST WC-2021.

Церемонію нагородження приурочили до Всесвітнього дня туалету, який якщо ви не знали (а ви навряд чи знали), відзначають 19 листопада. Організатори – Музей Історії Туалету. Вони затіяли все це для того, щоб привернути увагу громадськості до проблем санітарії та показати гарні приклади відношення до туалетних кімнат в Україні.

Ревізії проводили у школах, садках, вишах, лікарнях, парках культури, музеях та театрах, кінотеатрах, торгових центрах, центрах надання послуг та ресторанах. Звертали увагу не лише на чистоту, а й комфортну атмосферу, креативні рішення та, звичайно ж, турботу про відвідувачів (мається на увазі наявність рушників, антисептиків, мила тощо).

Переможців конкурсу BEST WC 2021 обирали протягом року із 536 учасників із 16 областей України. Лауреатами стали вбиральні Дніпропетровського театру опери та балету, Національного музею імені Яворницького, Державного університету телекомунікацій, ТРЦ Lavina Mall, а також модульні туалети від "Сервіс Столиця Інновейшен".

В номінації «Медичні установи» перемогу здобула туалетна кімната Піщанської амбулаторії загальної практики - сімейної медицини.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024