стрічка

У Володимирі школярі навчатимуться по змішаній системі: зранку очно, пообіді – дистанційно

15 Листопада 2021, 19:56
НВК ЗОШ№3 у Володимирі 1186
НВК ЗОШ№3 у Володимирі

У Володимир-Волинській громаді з 15 листопада на навчання у повному складі вийшли школярі ЗОШ №5.

Школярі навчатимуться у формі змішаного навчання. Про це Район. Володимир-Волинський розповіла начальниця управління з гуманітарних питань Оксана Бігун.

Як пояснила начальниця управління, педагоги, які мають 2 дози вакцини, працюють очно. Розклад у школах підлаштували так, що вони працюватимуть до 12.00. Потому діти йдуть додому, відпочивають і далі навчання у дистанційному форматі продовжуються з тими педагогами, які отримали лише одну вакцину.

Розклад розробили й хочемо попробувати застосувати все це на практиці. По такій змішаній системі навчання сьогодні розпочався освітній процес у ЗОШ №5, 16 листопада до змішаної форми навчання долучаються педагоги та школярі ЗОШ №2, з середи 17 листопада – НВК ЗОШ№3.  У середу в повному складі до очного навчання приступає опорний навчальний заклад у селі Суходоли та ЗОШ №1. Вакцинація працівників цих навчальних закладів – 100 %, – розповіла Оксана Бігун. 

Нагадаємо, з 8 листопада набув чинності наказ про обов'язкову вакцинацію працівників центральних органів виконавчої влади, місцевих держадміністрацій та їхніх територіальних органів, а також закладів освіти.

До речі, з 8 листопада на Волині офіційно відсторонили від роботи 995 невакцинованих працівників освітніх закладів. 

Читайте також: Володимирчани зможуть знайти центри вакцинації та пункти щеплень за GOOGLE-картою

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024