стрічка

Освітній колапс у селі на Рівненщині: два вакциновані працівники і директорка у відпустці

09 Листопада 2021, 07:25
Школа у Степангороді 432
Школа у Степангороді

В Україні 8 листопада стартувало відсторонення від роботи невакцинованих від коронавірусу педагогів. На зміну відстороненим працівникам директори шкіл мають залучати кадровий резерв – вакцинованих випускників педагогічних вишів, вчителів-сумісників, учителів-пенсіонерів.

Оскільки від самого початку вакцинальної кампанії антилідером за рівнем імунізації у Вараському районі стабільно був Степангородський ЗЗСО, кореспондентка Район.Вараш спробувала з'ясувати, як проходить відсторонення саме в цьому освітньому закладі, оскільки там щеплення отримали лише два працівники із 79.

Як і прогнозувалось, у Володимирецькій громаді почався освітній колапс, бо у Степангородській школі необхідно відсторонити від роботи понад 97% колективу, зокрема й директорку закладу.

Проте, як відомо Район.Вараш, очільниця школи вирішила продовжити свою відпустку по догляду за дитиною. Тож наразі перед Управлінням соціально-культурної сфери Володимирецької селищної ради стоїть завдання першочергово представити в.о. директора, а вже після цього братись за організацію навчального процесу в закладі.

Офіційне відсторонення працівників тут проведуть 9 листопада.

Читайте також:

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024