стрічка

Чому автозапчастини вигідно купувати в США?

08 Жовтня 2021, 15:20
Авто РЕКЛАМА 3898
Авто

Незалежно від того, яка у вас автівка, будь-які автозапчастини та аксесуари рано чи пізно доведеться замінювати. Оригінальні автотовари в Америці коштують дешевше, ніж на українському ринку. До того ж ймовірність придбати контрафакт набагато нижча. Завдяки міжнародним службам доставки та сучасним платіжним системам можна з легкістю купувати автозапчастини та аксесуари з-за океану. Розповідаємо, як замовляти на торгових майданчиках в Америці з доставкою в Україну.

Переваги шопінгу в американських інтернет-магазинах

Не будемо ходити навколо: купувати автозапчастини з США вигідно, й цьому є пояснення:

  • Ціни в Америці фактично у 2–3 рази нижчі, ніж в Україні, навіть з урахуванням витрат на транспортування.
  • На американському ринку представлений величезний асортимент автозапчастин та аксесуарів не тільки на американські, але й на європейські та японські моделі. Можна придбати товари, які неможливо знайти в Україні.
  • Замовляючи автотовари з Америки, можна бути впевненими в їх оригінальності. Законодавство в Штатах суворо карає за порушення прав споживачів.
  • В інтернет-магазинах продається багато деталей, які були у вжитку, в хорошому технічному стані. Як правило, американці їздять на автівках 3–5 років, а завдяки розвиненій мережі доріг з якісним покриттям «вбити» машину за такий короткий період практично неможливо.

Де купувати автозапчастини в США?

Знайти потрібні запчастини та аксесуари для автівки можна на таких популярних торгових онлайн-майданчиках:

  • Amazon — найбільший у світі онлайн-гіпермаркет;
  • eBay — популярна платформа, де проводяться аукціони;
  • RockAuto — торговий онлайн-майданчик, де можна придбати запчастини для автівок, мотоциклів, квадроциклів і човнів;
  • Auto Parts Warehouse — інтернет-магазин із широким асортиментом запчастин для легкових і вантажних машин, спортивних автівок і фургонів;
  • Optionsauto — сайт, на якому можна замовити товари для тюнінгу та ремонту автівок.

Важливий нюанс: більшість американських онлайн-магазинів не доставляють товари безпосередньо в Україну. Тому краще за все звернутися до компанії, що займається міжнародною доставкою.

Ukraine Express організовує перевезення вантажів з США та країн Європи в Україну. Посилки відправляються зі складу компанії, який знаходиться в безподатковому штаті. Не потрібно оплачувати sales tax, а «маршрут» посилок можна відстежувати в особистому кабінеті.

Необхідно зареєструватися на сайті ukraine-express.com, оформити замовлення в американському інтернет-магазині та через 3–42 дні забрати посилку в найближчому поштовому відділенні вашого міста. Онлайн-шопінг за кордоном — це легко, швидко та вигідно!

Коментарі
06 Лютого 2023, 01:18
порно по категориям, faporn.top,
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024