стрічка

Варашівцю світить кримінал за хабар поліцейському

27 Травня 2021, 08:47
Житель Вараша погорів на хабарі поліцейському 661
Житель Вараша погорів на хабарі поліцейському

Від чотирьох до восьми років позбавлення волі може загрожувати 47-річному жителю Вараша за вчинення кримінального правопорушення.

Про це Район.Вараш дізнався  на сайті Нацполіції.

Екіпаж сектору реагування патрульної поліції неподалік села Берестівка ще 5 травня зупинив автомобіль марки «Hynday Sanata», водій якого порушував правила дорожнього руху.

За зовнішніми ознаками кермувальник перебував у стані алкогольного сп’яніння, що підтвердили й результати медичного огляду — 1,3 проміле.

Щоб уникнути відповідальності, варашівець запропонував поліцейським хабар розміром 500 доларів США.

Попередження про кримінальну відповідальність його не зупинили. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для документування злочину.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.Також на 47-річного жителя Вараша поліцейські склали адміністративні матеріали, вилучили посвідчення водія та видали тимчасовий реєстраційний талон на право керування транспортним засобом.

У вівторок, 25 травня, близько 15:00 при в’їзді в місто Вараш 47-річний місцевий житель, щоб повернути вилучене посвідчення водія, надав поліцейському неправомірну вигоду у розмірі 500 доларів США.

Відповідно до санкції статті жителю Вараша загрожує обмеження чи позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Грошові кошти вилучено. Досудове розслідування триває.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024