стрічка

Ковельчанка стала переможницею міжнародного конкурсу про Чорнобиль

03 Травня 2021, 15:00
Ковельчанка Суламіта Дорошук стала переможницею міжнародного конкурсу про Чорнобиль 588
Ковельчанка Суламіта Дорошук стала переможницею міжнародного конкурсу про Чорнобиль

До Міжнародного дня пам'яті про Чорнобильську катастрофу навчально-естетичний комплекс «Художня школа» міста Херсона підтримав ініціативу Фонду допомоги Чорнобилю у Великобританії та допоміг організувати і провести міжнародний конкурс плакатів «Уявіть свою майбутню планету».

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Загалом організатори отримали 630 малюнків від дітей віком 10-16 років з Білорусі, Болгарії, Великобританії, Вірменії, Естонії, Гонконгу, Китаю, Литви, Португалії, Росії, України. Міжнародне журі відібрало 96 найкращих робіт. З їх числа 79 учасників отримали сертифікати, 15 – відзначені спеціальними призами.

Визначили двох переможців (по одному в кожній з вікових категорій) та по два призери.

Ковельська дитяча художня школа ім. Андроника Лазарчука також надіслала на конкурс до Великобританії малюнок Суламіти Дорошук.

«Яка ж велика радість і гордість за юну ковельську художницю охопила нас, коли ми прочитали знайоме ім’я в першому рядку оголошених результатів: «The results of The International Poster Competition IYFP are: Age Group 10-12 years old – WINNER Sulamita Doroshuk, age 11, Kovel, Ukraine», – зазначають у школі мистцецтв.

 


 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024