стрічка

На Ратнівщині викрили рибалок-порушників

07 Квітня 2021, 09:15
Фото ілюстративне 525
Фото ілюстративне

Державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля виявили трьох порушників риболовлі на озері у Самарівській громаді.

У понеділок, 5 квітня, державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля спільно з інспекторами відділу прикордонної служби «Самари» здійснили рибоохоронний рейд на водойми Самарівської та Дубеченської ТГ Ковельського району. Про це Район.Ратне повідомляє Рибоохоронний патруль Волині.

Так, на озері Оріхове, поблизу села Мале Оріхівське Самарівської територіальної громади (гідрологічний заказник «озеро Оріхівське») рибоохоронці викрили грубе порушення правил рибальства: чоловік рибалив знаряддями, виготовленими із сіткоснастевих матеріалів.

Порушник
Порушник

На порушника склали протокол про адміністративне правопорушення. Матеріали справи готуються до передачі  в суд для притягнення порушника до відповідальності. Знаряддя лову рибоохоронці вилучили.

Пізніше, на тій же водоймі викрили ще двох чоловіків, які пересувались забороненим у період нересту плавзасобом. На порушників склали адміністративний протокол та наклали відповідні штрафні санкції.

Нагадуємо, з першого квітня розпочалась нерестова заборона на вилов риби.

Читайте також: Самарівська громада: батька та сина звинувачують у браконьєрстві

Коментар