стрічка

Судитимуть лучан, які організували нарколабораторію

01 Квітня 2021, 15:41
Судитимуть мешканців Луцька, які організували нарколабораторію 534
Судитимуть мешканців Луцька, які організували нарколабораторію

Злочинну діяльність трьох жителів Луцька викрили оперативники управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції у листопаді минулого року.

Про це інформує пресслужба ГУНП.

Разом зі слідчими волинської поліції за процесуального керівництва обласної прокуратури оперативники встановили, що зловмисники налагодили розповсюдження амфетаміну на території області. Для його виготовлення вони обладнали дві нарколабораторії у дачному будинку та гаражі на території Ківерцівського району.

Фігуранти приймали замовлення на психотроп, пакували у дрібні дози та збували клієнтам під час особистих зустрічей. Продавали заборонену речовину за ціною 250-300 гривень за дозу.


Під час слідчих дій правоохоронці вилучили амфетамін, прекурсори для його виготовлення, канабіс та різне лабораторне приладдя: скляні колби, з’єднувальні трубки, пробірки, подрібнювачі, холодильник, електронні ваги та інший посуд, який використовувався для виготовлення амфетаміну, а також гроші в національній та іноземній валюті.

Досудове розслідування у кримінальному проваджені завершили.

Учасники організованої злочинної групи постануть перед судом, їм загрожує відповідальність за п’ятьма статтями кримінального кодексу України.

За клопотанням слідчих поліції, на майно зловмисників накладено арешт. Фігурантам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Читайте також: На Конякіна злочинець сів у машину до чоловіка та погрожував підірвати гранату




 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024