стрічка

Авто з США: переваги і недоліки

08 Березня 2018, 18:30
9776

Автомобілі зі Сполучених Штатів Америки досить давно подобаються жителям України. Як показує практика, на такій покупці можна зекономити, і якість теж радуватиме.

Американські машини стали активно імпортувати в Україну після зниження в 2016 році акцизного збору. Проте багато людей досі ставлять собі запитання, чи варто купувати машину з США, а не з Європи.

Які ж плюси й мінуси такої купівлі.

Переваги:

Розбираємо виключно плюси купівлі авто з США на замовлення через фірму. Хоча пригнати машину можна й самостійно, але тут єдина перевага – економія. Які ж плюси, коли пригнати авто через компанію:

  • Економія

Українські автомобілі – дорогі, американські – привабливі в ціні. Економія на купівлі американської машини досягає 30-50%. Це вже з урахуванням всіх витрат (вартість авто, митний збір, оплата за доставку).

Чому в Америці дешевше? Вони по факту менше коштують, ніж в Україні. Окрім того, після незначних аварій автомобілі списують страховим компаніям. І тоді продають вже за символічні гроші. До того ж, Америка перенасичена автомобілями. Їм вигідніше продати вторинні авто в інші країни, тому що американці зазвичай купують нові машини.

  • Пробіг

Середній пробіг автомобіля жителя Америки – 20 тисяч кілометрів в годину. В Європі придбати таке авто немає можливості. Американці не їздять на великі відстані, тому що подорожують літаками і в родині зазвичай дві машини.  

Тому дивуватися пробігу не потрібно. Його не накрутили. До того ж, в Америці маніпуляції з пробігом карають законом.

  • Якість

Стан автомобіля залежить від навантаження. Американські дороги в основному рівні, паливо якісне, тому й машини «живуть» набагато довше. Водії в США їздять дуже делікатно: спокійно й не так часто.

  • Комплектація

Американці дуже люблять комфорт. Тому їхні автомобілі добре оснащені. Жителі США не знають про механічну коробку передач, а тільки автоматичну. Їхні машини мають систему клімат-контролю. І це робить водіння максимально комфортним. Дизайн в американських машин також яскравіший і дорого виглядає.

  • «Чиста історія»

Історії машин з США – прозорі. Купуючи американське авто, людина бачить 100% офіційної історії: кількість власників, рік випуску, чи було авто в аварії, його пробіг. Тому щодо цього можна не хвилюватися.

Недоліки:

Один із них – тривала доставка: орієнтовно два місяці, щоб пригнати авто, і два місяці – ремонт (але він залежить від пошкодження машини).

Якщо шукати самостійно, теж потрібно довго чекати. Не хочете цього робити, то можна пошукати серед тих авто, які вже пригнали і відремонтували. Проте не часто можна знайти модель і комплектацію, яка підійде на 100%. І обійдеться таке авто дорожче.

Щоб заощадити, прийдеться витратити трохи часу. Купити авто – процес і так не швидкий, бо ж на нього потрібно зібрати гроші, вибрати потрібний вам автомобіль і оформити.

Тому, якщо замовите машину з США, тимчасові витрати повністю виправдають себе.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024