стрічка

На Турійщині розпочали реконструцію покрівлі храму святої Анни

06 Березня 2021, 17:13
734

Цієї події мешканці селища Луків та парафіяни храму чекали давно. Багато років будівля, яка має історичну цінність, не використовувалась і руйнувалась, її відродження почалося, відколи перейшла до парафії української православної церкви Київського патріархату.

«Нарешті з Божою допомогою розпочали покрівельні роботи храму у селищі Луків, будівельники вже виготовили металевий каркас під великий купол та баню». Про це написав на своїй фейсбук-сторінці  Ростислав Гронь.

«Сьогодні надзвичайно скрутний час. Криза. Короновірус... – Йдеться у дописі. – Люди не отримують належної зарплатні, соціальних виплат, пенсій.. Але коли пригадати час будівництва храмів – часи були далеко не найкращі.

Наші діди і прадіди в набагато скрутніший час будували храми, монастирі. Як священник, розумію, що все в руках Божих. Якщо це до вподоби Господеві, то Бог допоможе звершити роботи які ми розпочали. Як настоятель храму, прошу всіх парафіян кожного дня молитись за майстрів, та жертводавців, щоб Господь надихнув перших до легкого виконання робіт, а другим воздав сторицею за їхні пожерти та благословив добром в дітях і внуках.

Тому, вважаю, навіть в цей скрутний час, коли йде війна з російським окупантом, ми зможемо відновити наш величний храм Св. Прв. Анни. Наша Церква – серце нашого селища, нашої духовності, зрештою культури. Тому звертаюся до жителів Лукова, всіх парафіян з проханням про фінансову підтримку. Маємо багато добрих, побожних парафіян, що радо жертвують на храм за що їм дякуємо та за них молимося. Звичайно, ще роботи є дуже багато.

Тому прошу фінансової підтримки на ремонтно-реставраційні роботи не лише луківчан, а вихідців нашого селища, що вдячні Богу і відчувають себе приналежними до нашого храму, а також усіх небайдужих.

Спаси Вас Господи (за поширення дякуємо)!

Рахунок  парафії : UA063034400000026007055544949  Код отр. 36717210».

                                                                                    

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024