стрічка

Краєзнавець з Луцького району отримав найвищу освітянську відзнаку

05 Лютого 2021, 11:20
Віталій Гнатюк 528
Віталій Гнатюк

Керівник спортивно-туристських гуртків, що діють на базі Боратинської школи, методист та краєзнавець  Віталій Гнатюк отримав нагрудний знак «Василь Сухомлинський» від Міністерства освіти і науки України.

Про це повідомили на сайті Боратинської громади. 

Нагороду за вагомий особистий внесок у розвиток національно-патріотичного виховання, туристсько-спортивної та краєзнавчо-пошукової роботи вручили під час нагородження працівників у рамках зустрічі з нагоди 80-річчя Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства.

Нагрудний знак «Василь Сухомлинський» – заохочувальна відзнака Міністерства освіти і науки України, яка має найвищий ступінь серед нагород, запроваджених міністерством. Її отримують науковці, які здійснили вагомий особистий внесок у розвиток загальної середньої освіти, досягли визначних успіхів у навчанні та вихованні підростаючого покоління.

Як пишуть на сайті ОТГ, Віталій Гнатюк один з найдосвідченіших тренерів громади, який присвятив туристично-спортивній роботі понад 40 років життя. За цей час він виховав сотні спортсменів, ставши наставником для кількох поколінь туристів. За його плечима незліченна кількість спортивних рекордів та блискучих перемог. Знають Віталія Гнатюка і як історика, дослідника, краєзнавця, він – автор книги про історію сіл Боратин, Голишів, Новостав, Рованці «У межиріччі Чорногузки та Стиру».

«Віталій Дмитрович, щиро вітаємо із заслуженою нагородою! Ваша цілковита відданість спорту, професійне ставлення до улюбленої справи та неймовірна працелюбність є орієнтиром для вихованців, колег та шанувальників спорту. Спасибі за Вашу щоденну працю на благо громади та віддане служіння улюбленій справі. Бажаємо життєвих сил, натхнення та добробуту, безмежної енергії та наснаги у всіх починаннях. Хай робота приносить задоволення, дарує яскравий успіх й щедрі результати», – йдеться на сайті Боратинської ОТГ. 


Читайте також: Луцька лікарня отримала статус «Чиста лікарня – безпечна для пацієнта

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024