стрічка

На Рівненщині неповнолітній мотоцикліст збив велосипедиста

12 Жовтня 2020, 14:04
895 Джерело: Національна поліція

Неповнолітній водій мотоцикла на проїзній частині збив старшого чоловіка, який їхав велосипедом.

Про це йдеться на сайті Національної поліції у Рівненській області.

Повідомлення, що у селі Балашівка на вулиці Центральній водій мотоцикла здійснив наїзд на велосипедиста, до поліції надійшло 11 жовтня о 21:13. 

Слідчо-оперативна група Березнівського відділення поліції за результатами огляду місця події та вилученої слідової інформації з’ясувала, що водій мотоцикла на проїзній частині наїхав на 54-річного жителя села Балашівка, який їхав на велосипеді у попутному напрямку. Унаслідок ДТП потерпілого велосипедиста із політравмою госпіталізували. 

Читайте також: У Рівному пошкодили військовий меморіал передвиборною агітацією

Під час проведення невідкладних слідчих дій та розшукових заходів поліцейські встановили, що до автопригоди причетний 15-річний місцевий житель. Мотоцикл «Lifan», який незареєстрований у встановленому законодавством порядку, він заховав у підсобному приміщенні поруч із місцем проживання.

Крім того, підліток не мав права ним керувати. 

Наразі юний мотоцикліст проходить додаткове медичне обстеження. Лікарі у нього попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Березнівського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортний засіб вилучили.




 

 

Коментар