стрічка

Діти з міста Дубно нарешті підуть до шкіл та садочків

20 Вересня 2020, 17:03
1098

Дубенські навчальні заклади розпочинають свою роботу з понеділка, 21 вересня

Вимушені канікули, як і обіцяли, завершуються своєчасно. Так повідомив міський голова Дубна Василь Антонюк.

Раніше навчальні заклади міста не могли приступити до повноцінного режиму роботи у зв'язку з тим, що Кабмін заборонив відвідування навчальних закладів в населених пунктах, віднесених до «червоної» зони карантину. Дубно ж з позначкою «червона» було понад місяць.

Читайте також: Дубно вийшло з «червоної» епідемічної зони

У місті прийняли рішення запровадити канікули, оскільки навчання в єдиному можливому на початок року форматі, дистанційному в режимі онлайн-конференцій з вчителями – неефективне, а єдину онлайн-платформу для навчання Міносвіти не створило. 

Але останні ухвали уряду, 16 вересня, дозволили  населеним пунктам, які внесені до «червоної» зони епідеміологічної небезпеки розв'язувати питання режиму функціонування освітніх закладів на місцях, спільним рішенням комісій ТЕБ та НС.

Таким чином 18 вересня за спільним рішенням державної та регіональної технологічних комісій з питань безпеки та НС навчальним закладам Дубна дозволили приступити до роботи.

«Завдання адміністарцій шкіл – підготувати навчальні заклади до роботи з дотриманням всіх умов карнтину. Деякі школи розпочнуть свою роботу вже з понеділка, а деякі - у віторок, середу.   Все залежить від рішення адміністрації шкіл. А всі дошкільні заклади розпочнуть роботу – в середу», – зазначив міський голова Василь Антонюк.

Освітні заклади Дубна, як запевнив міський голова, забезпечені усім необхідним для роботи в умовах карантину і готові до роботи. 

Також відбуватиметься іще одна регіональна нарада вже найближчими днями, де корегуватимуть правила дотримання епідрежиму.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024