стрічка

Сотня байкерів: у Дубні пройшов Всеукраїнський «Мотопробіг єдності»

23 Липня 2020, 14:25
13142

Сотня байкерів завітала до Дубна із всеукраїнською акцією «Мотопробіг єдності».

У Дубно на «Залізних конях» привезли жовто-блакитний стяг. Про це повідомляють у блозі «Знай більше».

О 9:30 у Дубно приїхали байкерів з усієї України та з закордонну. 

У середу 22 липня близько сотні байків прибули на Дубенщину. Ночівля їх відбувалася у місцевому таборі «Берізка». Вже вранці вони створили колону та приїхали у місто, а далі дорога повела їх до Тернополя. 

Зазначимо, що 20 липня стартував четвертий «Мотопробіг єдності», який байкери присвятили єдності моторуху та єдності держави. Цей захід об'єднав 35 міст України і сотні тисяч українців.  

Читайте також: У Луцьку – мотопробіг за єдність української держави

«Найперше, наша ціль: провезти прапор України через всю країну. Тим самим хочемо звернути увагу спільноти на те, що за цілісність своєї країни потрібно боротися. Даний пробіг об’єднує мотоспільноту всієї країни. Ми хочемо, щоб всі були дружні та єдині. Захід зі Сходом, Південь із Північчю. 

Ми плануємо відвідати місто Маріуполь, вирушимо до Чонгару, де передамо прапор Кримоськотатарського народу.  Таким чином надішлемо месседж, що Крим був, буде та є частиною України. Також відвідаємо Одесу, побуваємо на Хортиці та оновимо прапор нашої країни, який ми встановили минулого року», – розповідають організатори «Мотопробігу єдності». 

Також до Всеукраїнського мотопробігу долучилася і місцева байкерська спільнота «Мото-Дубно». Ще вчора вони зустріли байкерів та запросили їх з жовто-блакитним стягом у містечко.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024