стрічка

Завдяки благодійникам дівчата із Рожищенщини отримали велосипеди

01 Червня 2020, 17:37
1588

Трьом сестрам Ірині, Світлані та Катерині Дармовизам із села Оленівка Рожищенського району благодійники зібрали допомогу та передали дитячі велосипеди.

Клич про допомогу кинула лучанка Галина Савостьянок. Про це пише t1.ua.

Мама дівчат Оксана, інвалід 2 групи, виховує доньок сама. Батько дітей із ними не живе та ніякої участі у вихованні та матеріальному забезпеченні дітей не приймає.

«Цю родину знаю давно. Минулого року допомагали Оксані зібрати доньок у школу, купити шкільне приладдя та одяг. Привезли їм телевізор, деякі меблі. Самій Оксана через інвалідність дуже важко пересуватись. Вона самостійно навіть не може взуття взувати. А донечки їй у всьому допомагають. Дівчатка давно хотіли мати власні велосипеди. Однак розуміли, що це може залишитись лише мрією через фінансове становище родини. Уявіть стан матері, що не може купити своїм дітям найпотрібніше! Бо живе сім’я лише  на материну пенсію по інвалідності», – розповідає благодійниця Галина Савостьянок.

Дівчата разом із волонтеркою
Дівчата разом із волонтеркою

Аби допомогти, жінка ініціювала збір коштів, і чимало небайдужих людей перейнялися долею родини.

«Від імені дітей та їх мами дуже дякую усім за фінансову та матеріальну підтримку, хто був не байдужим та долучився втілити дитячі мрії, – пише пані Галина. – Тепер дівчата мають велосипеди, кожна. А ще – купу різних смаколиків, продуктів, одягу, взуття. Мама дітей сказала: приємно, що чужих дітей не буває, а хороші люди є».

Завдяки дружній допомозі, дівчата у цій родині отримали подарунки до Дня захисту дітей. До слова, середня донька Катерина 29 травня ще й святкувала свій день народження.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024