стрічка

Юна вокалістка з Шацька стала учасницею міжнародного конкурсу

31 Травня 2020, 16:40
Юна вокалістка з Шацька стала учасницею міжнародного конкурсу «Джерело надій» 1456
Юна вокалістка з Шацька стала учасницею міжнародного конкурсу «Джерело надій»

Юна шацька співачка Вікторія Пех стала учасницею міжнародного ХXХІ фестивалю-конкурсу мистецтв «Джерело надій».

Відео з виступом юної вокалістки розмістили на сторінці конкурсу у фейсбуці.

У зв'язку із карантином, цей конкурс організатори вирішили провести онлайн. Тож і відео з виступами учасників розміщують на сторінці конкурсу.

Серед численних учасників міжнародного фестивалю опинилася і юна дзвінкоголоса шачанка Вікторія Пех (керівниця – Ірина Мокрушенко), котра з чотирьох років виступає на районній сцені та є учасницею багатьох культурно-мистецьких заходів районного рівня. 

Дівчина потрапила у першу категорію (7-9 років) у номінації «Народний вокал», виконавши пісню «Прилетіла жайвороночка».

Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Джерело надій» є офіційним представником фестивалю «Рearls of Europe» в Україні.

Це конкурсна програма, в якій беруть участь солісти-вокалісти, солісти-інструменталісти, солісти хореографічного жанру, ансамблі, виконавці розмовного жанру, вокальні, музичні, фольклорні та театральні колективи, оркестри народних інструментів, вокальні та інструментальні ансамблі, театри мод, учасники циркового, декоративно-прикладного, хорового мистецтва.

Читайте також: Челенджі, пісні і слова вдячності: як учні Шацького району прощалися зі школою

Критерії, за якими будуть оцінюватися виступи – це творчий підхід та індивідуальність виконавців; реалізація задуму художнього твору; рівень виконавської майстерності; артистизм і сценічна культура; якість фонограми; естетика сценічного одягу.

Оцінку виступів здійснює журі, до складу якого входять провідні спеціалісти, авторитетні фахівці у сферах: музики, вокального жанру, хореографії, відомі діячі культури та мистецтв, поети, композитори, педагоги, представники преси та телебачення, громадської діяльності.

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024