стрічка

Устилужанки, яких підозрюють у вбивстві немовляти, до липня перебуватимуть під домашнім арештом

22 Травня 2020, 18:20
977

Сестер-прикордонниць з Устилуга, яких підозрюють у вбивстві дитини, триматимуть два місяці під домашнім арештом

Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду від 18 травня 2020 року.

3 березня слідчий склав обвинувальний акт, який затвердив прокурор військової прокуратури Західного регіону України.

23 квітня вказаний обвинувальний акт надійшов до Ковельського міськрайонного суду.

Досудове слідство завершене, наразі справу до кінця розглядатимуть у Ковельському міськрайонному суді. Судове засідання буде закритим.

Ухвалою суду від 18 травня цього року, обвинуваченим змінено запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт терміном на два місяці до 17 липня включно.

Сестер зобов'язали носити електронний засіб контролю і заборонили залишати житло.

Нагадаємо, у липні минулого року в Устилузі знайшли мертвою новонароджену дитину. У її вбивстві підозрюють 20-річну прикордонницю, а також її сестру.

29 липня прикордонниця у дворі власного будинку народила дитину. Жінка умисно не перев’язала пуповину власної дитини та вдарила новонароджену дівчинку по голові. Дитина отримала закриту черепно-мозкову травму.

Разом із сестрою жінка помістила ще живу травмовану дитину в поліетиленовий пакет та закопала на городі. Двом жінкам повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства малолітньої дитини, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (п. 2, 12 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України).

Личаківський районний суд міста Львова підозрюваним обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Читайте також:

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024