стрічка

Красивим двором рожищанки у квітах і ліхтариках тішиться усе місто

30 Квітня 2020, 08:00
6007

Рожищанка Лілія Фірчук ландшафтним дизайном захоплюється лише кілька років, однак серед містян вже заслужила визнання вправної господині та флористки, її садиба навіть має нагороду від міського голови як найкращий двір міста.

Обійстя у весняних квітах та неймовірних ароматах пані Лілія люб'язно показала Район.Рожище.

Час карантину жінка присвятила упорядкуванню двору, й тепер він виглядає просто неперевершено. Декоративні камінці, запашні й різнобарвні квіти, стежинки й зелена трава, квітучі дерева прикрашають не лише дім господарів, але й усю вулицю Промислова, адже не можливо пройти повз, не помилувавшись цією весняною красою.

Ввечері обійстя романтично підсвічують спеціальні ліхтарики, які протягом дня заряджаються від сонця. Господарям особливо приємно вечеряти чи просто пити чай з найріднішими у затишній альтанці, також виготовленій власноруч. Вечірні аромати квітів роблять атмосферу просто неповторною.

Лілія Фірчук на запитання про улюблені матеріали та рослини відповідає, що найважливіше – любити їх і вміти правильно використовувати.

«Рослини і квіти всі красиві, і з усіма цікаво працювати та спостерігати, як ростуть і цвітуть. Матеріали використовуючи різні – каміння, щебінь, тирса, дерево. Кожного року в нас щось нове. Моя ландшафтна мрія – це що б було красиво й зелено у всі пори року і щоб радувало людей», – щиро зізнається жінка.

 














[img]8_dvir-6.jpg[/img

Коментарі
01 Травня 2020, 02:26
Чому видаляєте коментарі?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024