стрічка

Мешканцю Іваничівщини «світить» штраф за порушення самоізоляції

02 Квітня 2020, 15:39
Карантин 1171 Джерело: Фото ілюстративне
Карантин

Чоловік може заплатити від 17 до 34 тисяч гривень штрафу за те, що в період карантину не дотримувався самоізоляції.

Керівник Іваничівського відділення поліції В'ячеслав Мартинюк узяв участь у позачергових засіданнях районної комісії, а також Павлівської та Литовезької ОТГ, з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо недопущення поширення COVID-19 на території району. Про це інформують на сторінці Іваничівського відділення поліції у фейсбуці.

За підсумками засідань були прийняті відповідні рішення. Зокрема, забезпечити проведення дезінфекції місць масового скупчення людей, під’їздів багатоквартирних будинків, вулиць, доріг, інших комунальних об’єктів та приміщень суб’єктів господарювання, що продовжують діяльність в період карантинних заходів. А також у період карантину заборонити населенню відпочивати у рекреаційних зонах Іваничівського району.

Під час засідань В'ячеслав Мартинюк зазначив, що поліцейські перевіряють за місцем проживання громадян котрі повернулися із-за кордону, з метою недопущення можливого розповсюдження вірусної інфекції.

Зокрема, поліцейські Іваничівського відділення поліції склали протокол за ст . 44-3 КУпАП відносно жителя Іваничівського району, який в період самоізоляції відвідував торгові заклади. Даний протокол буде скеровано на розгляд суду. Порушнику загрожує штраф в розмірі від 17 до 34 тисяч гривень.

Поліція просить жителів району повідомляти про всі випадки порушення правил самоізоляції з метою не допущення розповсюдження коронавірусу серед інших громадян.

Читайте також: З 1 квітня українці, які повертаються з-за кордону, проходитимуть обов'язкову обсервацію

Волинський гінеколог, який помер в інфекційній лікарні, був інфікований COVID-19

«Потрібної кількості боксів для інфікованих COVID-19 у нас нема, як і в жодній країні світу», – Ігор Ващенюк

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024