стрічка

«Старий Луцьк» завдяки тріумфу над «ДіДіБао» збільшив переможну серію до шести матчів

26 Січня 2020, 21:39
1294

Виграшна серія «Старого Луцька» досягнула шести матчів.

Про це йдеться на сайті баскетбольного клубу. 

В порівнянні з першим поєдинком, команда гостей розпочала гру активніше. У гравців «ДіДіБао» виходило вдало атакувати. Потужно розпочали гру Вінтоняк та Полюляк, не відставав і досвідчений Конєв. Вже по ходу першої чверті гості володіли перевагою у 8 очок.  Тим не менш, господарі не пасли задніх. «Ендван» Крамара та дальній Тютюнника скоротили різницю фактично до мінімуму: на перерву команди пішли за рахунку 22-22.

Тютюнник продовжував влучати і після перерви. Саме Денис вивів нашу команду вперед. «ДіДіБао» відновило статус кво дуже швидко завдяки 5 очок від Неволіна та Несущого. Команди обмінювалися результативними атаками. Кінцівка чверті краще вдалася господарям. Двічі здалеку забив Федчук. Перед великою перервою рахунок був на користь «Старого Луцька» 39-37.

Читайте також: «Старий Луцьк» вдруге поспіль переміг дубль «Черкаських Мавп»

Початок третьої чверті складався для «Старого Луцька» непогано. Тютюнник та Коцько допомогли свої команді відірватися у рахунку. Гості не знітилися: продовжував феєрити Вінтоняк. На пару з Неволіним він вивів свою команду вперед : 57-61 перед останньою чвертю.

В останній чверті підопічні Володимира Журжія таки вирвали перемогу. Виокремлювати вклад когось із гравців «Старого Луцька» у перемогу було б неправильно. Лучани запропонували гостям щільний захист, високий пресинг та швидкий темп.  Позитивно, що на відміну від вчорашнього матчу, вдавалося і розбивати зону «ДіДіБао». Зрештою, волиняни здобули перемогу 80-70.  Найрезультативнішим гравцем у складі нашої команди став Денис Тютюнник (14 очок та 11 підбирань)

Читайте також: «Дабл-дабл» Швагринського приніс «Старому Луцьку» перемогу над «Житомиром»

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024